Haberler

DPÜ Mezuniyet Töreninde Hulusi Akar'a Fahri Doktora Verildi

Güncelleme:

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi'nde düzenlenen mezuniyet töreninde, AK Parti Kayseri Milletvekili Başkanı Hulusi Akar'a fahri doktora diploması ve belgesi takdim edildi. Törende konuşan DPÜ Rektörü Prof. Dr. Kazım Uysal, üniversitenin TEKNOFEST İHA yarışmalarında başarılı olduğunu belirtti. Mezunlara Türkiye'nin geleceği için sorumluluklarını üstlenmeleri çağrısında bulunan Uysal, Türkiye Yüzyılı iddiasıyla yapılan çalışmalardan bahsetti. Törene katılan Kütahya Valisi Ali Çelik ve Belediye Başkanı Alim Işık da mezun olan öğrencilerin Türkiye'nin geleceğine büyük destek vereceklerini ifade etti.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi'nde (DPÜ), bu yıl mezun olan 6 bin 506 öğrenci için düzenlenen mezuniyet töreninde, AK Parti Kayseri Milletvekili Başkanı Hulusi Akar'a fahri doktora diploması ve belgesi takdim edildi.

Dumlupınar Üniversitesi Evliya Çelebi Yerleşkesi'nde 6 bin 506 öğrenci için mezuniyet töreni düzenlendi.

Törende konuşma yapan DPÜ Rektörü Prof. Dr. Kazım Uysal, DPÜ'nün TEKNOFEST'in İHA yarışmalarında büyük başarılar elde ettiğini söyledi.

Mezunlara Türkiye Yüzyılı vurgusu yapan Uysal, şöyle konuştu:

"Sevgili mezunlar, önümüzdeki yüzyılda, yani Türkiye Yüzyılı'nda ülkemizi daha da ileriye taşıyacak olan sizlersiniz. Çağın gereklerine uygun bilgi ve birikiminizle donanmış olarak, değerlerimizi özümsemiş ve vizyon sahibi birer lider olarak geleceğin sorumluluğunu üstleneceksiniz. Sizlerin, dini ve milli değerlerimizle uyumlu bir şekilde, adil, özgür ve müreffeh bir Türkiye için çalışacağınıza inancım tamdır."

Kütahya Valisi Ali Çelik de mezun olan öğrencilerin aldıkları eğitim ile edindikleri bilgilerle Türkiye'nin geleceğini kurmada büyük destek verecekleri ve bu umutları yükselteceklerini dile getirdi.

AK Parti Kayseri Milletvekili ve Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar ise Türkiye Yüzyılı iddiasıyla çok önemli çalışmalar yapıldığını aktardı.

Belediye Başkanı Alim Işık da DPÜ'nün zirvelerde yer alan ve değerini her geçen gün arttıran bir üniversite olduğunu ifade etti.

Törene katılan Akar'a, DPÜ Rektörü Prof. Dr. Kazım Uysal tarafından cübbe giydirilerek fahri doktora diploması ve belgesi takdim edildi.

Kütahya halk oyunları ile Endonezyalı öğrencilerin gösterisinin yapıldığı tören, öğrencilerin kep atmalarıyla sona erdi.

Kaynak: AA / Eğitim

Türkiye Yüzyılı Milletvekili Kazım Uysal Hulusi Akar Alim Işık Teknofest Türkiye Kayseri Kütahya Eğitim Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title