Haberler

EGİAD, Sektör Tanıtım Günleri ile Zirve Yapacak

Güncelleme:

Türkiye'nin en kapsamlı sektör ve iş zirvelerinden biri olan ve bu yıl altıncısı gerçekleştirilecek EGİAD Sektör Tanıtım Günleri ve İş Zirvesi hazırlıkları tamamlandı.

Türkiye'nin en kapsamlı sektör ve iş zirvelerinden biri olan ve bu yıl altıncısı gerçekleştirilecek EGİAD Sektör Tanıtım Günleri ve İş Zirvesi hazırlıkları tamamlandı. Zirve'de bu yıl da iki gün boyunca gerçekleşecek paneller, oturumlar ve ziyaretler kapsamında Türkiye'den yaklaşık binin üzerinde işadamı ve yönetici buluşacak. Zirvede gerçekleşecek oturumlarda, Türkiye ve İzmir Ekonomisi iş dünyasının gözüyle masaya yatırılacak, Medya, Demokrasi ve Etik, Markalaşma, Turquality ve İzmir'de İnşaat Sektörü gibi önemli konular tartışılacak. EGİAD bu yıl da başarıyla gerçekleştireceği organizasyon ile üyelerini ve iş ortaklarını Türkiye'nin en önemli fikir önderleriyle buluşturmaya, fikir alışverişi için eşsiz ortamlar yaratmaya devam edecek.

Bu yıl inşaat, imalat ve hizmet sektörünün ön plana çıkartıldığı Sektör Tanıtım Günleri ve İş Zirvesi'nin açılışı 14 Kasım Perşembe günü Saat 10.00'da İzmir Fuar alanı İZFAŞ 1 A ve 1 B Hollerinde gerçekleşecek.

EGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Seda Kaya, değişik etkinliklerle zenginleştirilen ve çok sayıda ziyaretçinin katılımı beklenen bu önemli organizasyonun iş dünyasının İzmir'de buluşma noktası olacağını ve üyelerin yer alacağı standlarla zengin bir fuar olacağını belirterek, "Sektörlerde yaşanılan gelişmeler ve pazarda meydana gelen yeni oluşumlar iş dünyasında rekabet ortamının artmasına sebep olmuştur. Bu tip gelişim ve değişimlerin yaşandığı bir dönemde, artık tüketicilerin zihninde farklı bir konum ve değer yaratabilen işletmeler, pazardaki paylarını koruyabilmekte ve ilerleme kaydedebilmekte, pazarlama ve tanıtım aktivitelerini üst düzeyde tutan firmalar başarıya ulaşabilmektedir. Böylesi bir pazar ortamında da bu tip zirve ve fuarlara katılım ise, firmalara oldukça önemli avantajlar sunmakta, hem pazarlama hem de tanıtım aktivitelerini bir arada yürütmelerine olanak sağlamaktadır.

EGİAD Sektör Tanıtım Günleri ve İş Zirvesi de katılımcı firmalarımızın satış ve tanıtımı açısından önemli kazanımlar elde edeceği büyük bir organizasyon olacaktır. Sektör Tanıtım Günleri çerçevesinde düzenlediğimiz etkinlikte her yıl olduğu gibi bu yıl da EGİAD üyesi firmalarımızın standları iki gün boyunca gezilebilecek. Üyelerimiz arasında ticari işbirliğini arttırmayı hedefleyen söz konusu etkinlikte firmalarımızın ürün ve hizmetlerini sergileme imkânı doğacaktır. Ayrıca bu zirve ile Türkiye ekonomisinin mevcut durumu, sürdürülebilir kalkınmasına yönelik yol haritaları ve iş dünyasının beklentileri masaya yatırılmış olacak. İzmir ve Türkiye'den iş dünyasının geleceğine yön veren isimlerinin biraraya geleceği zirve, İzmir'in tanıtımında da önemli bir katkı yaratacaktır" dedi.

Türkiye Ekonomisine Bakış

"2013 Sonbaharında Türkiye Ekonomisi'ne Bir Bakış ve 2014 'den Beklentiler" başlığıyla gerçekleşecek olan ilk panele, ev sahibi olarak Seda Kaya –EGİAD Yönetim Kurulu Başkanı, Muhammet Balta- T.C. Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı, Ender Yorgancılar- EBSO Yönetim Kurulu Başkanı- TOBB Başkan Yardımcısı -EGİAD Danışma Kurulu Başkanı, Süleyman Onatça - TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkanı, Kenan Tanrıkulu- MHP İzmir Milletvekili, Şükrü Ünlütürk- TÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi, Erkan Güral – TÜGİK Yönetim Kurulu Başkanı konuşmacı olarak katılacak. İlk günkü organizasyonun öğleden sonraki bölümü ise saat 14.00'de başlayacak.

Medya'ya Bakış

"Medya, Etik ve Demokrasi" başlıklı oturumla son günlerin en çok konuşulan konusu medya, Türkiye Gazeteciler Federasyonu ve İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Atilla Sertel'in Moderatörlüğünde, Hürriyet Gazetesi Köşe Yazarı Yalçın Bayer ve Hürriyet Gazetesi Web Haberciliği Koordinatörü Bülent Mumay'ın değerlendirmeleriyle masaya yatırılacak.

İnşaat Sektörü

Türkiye'nin son dönemde gelişime en açık sektörlerinden biri olan inşaat sektörü de fuarın ana teması olarak alanın uzmanlarınca değerlendirilecek. "İzmir'de İnşaat Sektörü ve Gelişme Perspektifleri" başlığıyla gerçekleşecek oturumda, Hüseyin Aslan- Ege Koop Başkanı, Metehan Kavuk - Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme Grup Başkanı, Selim Gökdemir - Megapol İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı konuşmacı olarak yer alacak.

Zirvenin ikinci gününün ana teması Markalaşma

Organizasyonun ikinci günü 15 Kasım'da ise, zirve, yine kendi sektörlerinde Türkiye'den önemli isimlere ev sahipliği yapacak. "Marka-Markalaşmanın Önemi-100 Yıllık Markalar" başlığıyla gerçekleşecek organizasyonda, Yeni Asır Yayın Grubu Genel Yayın Yönetmeni Şebnem Bursalı moderatörlüğünde, OPET Yönetim Kurulu Üyesi Nurten Öztürk, Migros Genel Müdür Yardımcısı Cem Rodoslu, Bilintur CEO-Yönetim Kurulu Murahhas Üyesi Orhan Hallik konuşmacı olarak katılacak. Ayırca, aynı gün Bakanlık yetkilileri ve çeşitli sektör temsilcilerinin katılımı ile Turquality konusu bütün yönleri ile ele alınacak.

Organizasyon, geçtiğimiz günlerde sonuçları açıklanan EGİAD Uluslararası Fotoğraf Yarışması Ödül Töreni ve Kapanış Kokteyli ile son bulacak.

Kaynak: Bültenler / Ekonomi

Seda Kaya İzmir Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title