Haberler

Efsane Futbolcu Beckenbauer'in "Libero No 5" Şarapları Çıktı

DHA, Almanların dünya futbolunun hizmetine sunduğu Franz Beckenbauer iki ay kadar önce açık kalp ameliyatı geçirmiş ve istirahate çekilmişti.

SALZBURG-DHA, Almanların dünya futbolunun hizmetine sunduğu Franz Beckenbauer iki ay kadar önce açık kalp ameliyatı geçirmiş ve istirahate çekilmişti.

Efsane futbol adamı Beckenbauer, Avusturya'nın Salzburg kentinde düzenlenen şarap fuarında "Libero No 5" adlı kendi şaraplarının tanıtımına katıldı.

Güney Afrika'da üzüm bağları satın alan Franz Beckenbauer "Lammershoek" adlı üretim merkezinden ilk şarabını çıkardı. "Franz Beckenbauer - Libero No 5" etiketi taşıyan kırmızı şarabın şişe fiyatı 59,90 Euro. Libero 5 şarapları yüzde 77 siyah üzümden üretilirken, beyaz biber ve böğürtlen ile tatlandırılmış.

Fuara eşi Heidi ile katılan Beckenbauer kendisinin bir şarap eksperi olmadığını ama iyi bir şarap içicisi olduğunu söyledi.

Beckenbauer şaraplarını Hermann Döllerer adlı şarap imparatorunun standında tanıttı. Döllerer, Beckenbauer'in üretim ve tadım konusunda yeni elemanlar ile çalıştığını ve şarap kalitesini arttırdığını söyledi.

Beckenbauer fuarda sağlıklı günlerinden farksız gözüktü. Güney Afrika'da ev de yaptıran Beckenbauer kış aylarını ortalama 25 derece sıcaklıktaki bu bölgede geçirmeyi planlıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Franz Beckenbauer Güney Afrika Avusturya Salzburg Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title