Haberler

Efespor Sıkı Hazırlanıyor

Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi’nde (EBBL) 19’da 19 yaparak namağlup unvanı ile rekora koşan Efespor Aykim Alüminyum hafta sonu deplasmanda ligin güçlü ekiplerinden İzmir Üniversitesi ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sıkı bir şekilde devam ediyor.

Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi'nde (EBBL) 19'da 19 yaparak namağlup unvanı ile rekora koşan Efespor Aykim Alüminyum hafta sonu deplasmanda ligin güçlü ekiplerinden İzmir Üniversitesi ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sıkı bir şekilde devam ediyor.

EBBL'de namağlup unvanı ile grup liderliğini elinde bulunduran Efespor Aykim Alüminyum son üç maçına çıkmaya hazırlanıyor. Antrenmanlarına Efeler Atatürk Spor Salonu'nda Kulüp Başkanı Erdinç Vence ile Antrenör Engin Vence kardeşlerin yönetiminde gerçekleştiren kırmızı beyazlılar ligin üçüncü sırasında bulunan İzmir Üniversitesi Basketbol takımı ile deplasmanda oynayacağı maça kilitlendi. Zorlu bir maça daha çıkacak olan Efespor, 2. Lig yolunda emin adımlarla ilerlemenin de hesaplarını yapıyor. Ağır antrenmanlar gerçekleştiren Kırmızı Beyazlılar bir o kadar da neşeli bir şekilde maçlara hazırlanıyor.

"ZORLU BİR MÜCADELEYE ÇIKACAĞIZ"

Takım olarak çok iyi antrenman yaparak maçlara çıktıklarını söyleyen Efespor Kulüp Başkanı Erdinç Vence, "Haftanın beş günü antrenman yapıp altıncı gün maça çıkıyoruz. Maçların önemlilik derecesine göre antrenman sayıları da bazı zaman artabiliyor. Yaptığımız yeni transferlerin uyum sağlamasıyla birlikte daha güçlü bir ekip olduk. Bugüne kadar aldığımız sonuçlarla büyük bir başarı yakaladık. Ligin güçlü ekiplerinden olan bir takımla daha zorlu bir mücadeleye çıkacağız. Rakibimizi ilk maçta burada bir sayı farkla yenmiştik ve şu anda da zaten üçüncü sırada bulunuyorlar. Hiçbir şekilde rakibimizi küçümsemiyoruz. İlk 19 maçta olduğu gibi 20. maçtan da galip ayrılmak istiyoruz. Rakibimize kaybetsek de ikinciliğimizi garantiledik ama bizim amacımız gruptan lider çıkmak. İnşallah büyük hedefimiz olan 2. Lige çıkmayı istiyoruz" dedi.

"ARKAMIZDA DURAN SPONSORUMUZ VAR"

Çok iyi bir takım kurduklarının altını çizen Vence, "Bu yıl bizim için şans yılı çünkü takımlar arasında çok fazla yatırım yapan yok. Çok iyi oyuncuları bir araya getirdik. Bunu da çok emek vererek başardık ve günlerce bu transferler için uğraştık. Bu özverili çalışmanın ürünüdür. Aydın'a daha güzel basketbol izlettirmeyi hedefliyoruz ve güzel başarılara imza atacağız. Çünkü arkamızda duran bir sponsorumuz var. Bir belediye takımının aldığı destek kadar şansımız olmasa da bizi ayakta tutan sponsorumuzdur. Seyirci sayısını gün geçtikçe arttırdığımız takdirde bazı sponsorların da destek vereceğini düşünüyoruz. Biz 2. Lig'e çıkmak için uğraşıyoruz ama bu sadece tek elden olacak bir iş değil. Sadece takım olarak kenetlenmek değil şehir olarak da inanmak gerekir. Hep birlikte el ele tutup ve siyaset üstü bir şeyler yaparsak başarılı olabiliriz. Eğer ki bunu başarabilirsek biz sadece 2. Lig ile kalmayız, en üst lige kadar da çıkarız. Şu ana kadar yaptıklarımız da onu kanıtlıyor" ifadelerini kullandı. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İzmir Üniversitesi Aydın Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title