Haberler

Edro'dan İftar Yemeği

Balıkesir'in Edremit Belediyespor (EDRO) Kulübü, iftar yemeğinde bir araya geldi ve dayanışma örneği sergiledi.

Balıkesir'in Edremit Belediyespor (EDRO) Kulübü, iftar yemeğinde bir araya geldi ve dayanışma örneği sergiledi.

Güre'deki 'Saruhan' isimli otelde gerçekleştirilen iftar yemeğinin ardından bir araya gelen protokol üyeleri Edremitspor'un daha güçlü hale getirebileceklerini konuştular. Edremit Belediyesi Başkan Vekili Fatih Çağlar, "Bu sene kulübümüzün futbol takımı bir üst lige atlamış olup bizleri sevindirmiştir. Tabi ki şimdi ki oynayacağı ligde ise maddi bir yardım etmemiz gerekiyor. profesyonel liglerde ciddi bir maddiyatınız olması şart yoksa yükseldiğiniz ligden düşmek zorunda kalıyorsunuz. Edremitli İş adamlarına sesleniyoruz buradan Edremit Belediyespor'a destek çıkmaları için, Kulübümüze ne yazık ki Belediyemizden başka yardım eden yok bu da bizi üzmekte. Yemeğe katılan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

İftar yemeğine, Edremit Belediyesi Başkan Vekili Fatih Çağlar, Edremit Ticaret Odası Başkanı İsmail Aynur, Zeytinli Belediye Başkanı Hasan Arslan, Akçay Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu, belediyelerin meclis üyeleri, Edremit Jeotermal Müdürü Hüseyin Kazdal ve bir çok iş adamı katıldı. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Edremit Belediyespor Edremit Belediyesi Fatih Çağlar Balıkesir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title