Haberler

Edirne Belediye Başkanı Sedefçi Açıklaması

Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, "Askerlik bizim vatan borcumuzdur."

Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, "Askerlik bizim vatan borcumuzdur. Biz bazıları gibi askerlikten kaçmayız. Birileri oğlunu askerlikten kaçırdı, ama ben kaçırmadım. Amaçları oğlum aracılığıyla bana zarar vermek" diye konuştu.

Belediyede düzenlediği basın toplantısında konuşan Sedefçi, oğlu Hakan Sedefçi'nin sahte diplomayla askerlik yaptığı iddialarının ortaya atıldığını belirterek, "Ben oğlumu kendi ellerimle askere gönderdim. Manisa'da 6 ay askerliğini yaptı geldi. Bunun bir tezgah olduğunu düşünüyorum. Eğer oğlum suçluysa tutarım kulağından ben götürüm askere ben oğlumun hata yaptığına inanmıyorum" dedi.

Oğlunun hata yaptığına inanmadığını savunan Sedefçi, "Askerlik bizim vatan borcumuzdur. Biz bazıları gibi askerlikten kaçmayız. Birileri oğlunu askerlikten kaçırdı, ama ben kaçırmadım. Amaçları oğlum aracılığıyla bana zarar vermek" şeklinde konuştu.

Bu arada, Başkan Sedefçi, Belediye Başkan Yardımcısı Murat Muratoğlu'nun kendi isteği üzerine görevinden ayrıldığını da belirtti.

Öte yandan, Sedefçi, Şanlıurfa ile Edirne Belediyesi arasında dostluk köprüsü kuracaklarını, yakın bir süreçte ikili ilişkilerin başlatılacağını söyledi.

Belediyede fazla işçi çalıştırıldığı iddialarına ilişkin de Sedefçi, "İş yapmayan, 'ben torpilliyim' diyerek iş yapmadan bedava maaş alan, verimi düşüren kişileri işten çıkartacağız. Arkadaşlara gerekli talimatı verdim. Babamın oğlu olsa artık çalışmayan kişilerin işlerine son vereceğiz. Bu kurum, halkın kurumudur. Belki bu çıkarmalar siyasetsen bana zarar verecek fakat versin önemli değil" dedi.

Muhabir: Hakan Şahin

Yayıncı: Neşat Ergül - EDİRNE

Kaynak: AA / Yerel

Hakan Sedefçi Hamdi Sedefçi Yerel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title