Haberler

Eczacılar Kooperatifi Zonguldak Şubesi Açıldı

Zonguldak, Bartın ve Bölge Eczacıların Ortaklaşa İş Birliği ile İstanbul Eczacılar Kooperatifi Zonguldak Şubesinin Açılışı Yapıldı.

Zonguldak, Bartın ve bölge eczacıların ortaklaşa iş birliği ile İstanbul Eczacılar Kooperatifi Zonguldak şubesinin açılışı yapıldı.

Açılış kurdelesini Zonguldak Valisi Yavuz Erkmen, Zonguldak Belediye Başkanı Secaattin Gonca , İstanbul Eczacılar Kooperatif Başkanı Sait Yücel ve Zonguldak Eczacılar Odası Başkanı Sema Karagülle birlikte kesti.

Zonguldak Valisi Yavuz Erkmen, Zonguldak, Bartın ve bölge eczacıların göstermiş oldukları desteğini ve işbirliğin Zonguldak ve Türkiye açısında büyük önem taşıdığını söyledi. Erkmen, "Bölgede sağlık açısından önemli hizmetler yapılmaktadır. Zonguldak ve Bartın eczacılarının göstermiş oldukları gelişmeler bunu göstermektedir. Zonguldak'ta açılışını yaptığımız İstanbul Eczacılar Kooperatifi, sağlıkta büyük hizmetler imza atacaktır" dedi.

Zonguldak Belediye Başkanı Secaattin Gonca, Zonguldak, Bartın ve Bölge eczacıların gösterdiği ilginin, dayanışma güçü olduğunu dile getirdi. Başkan Gonca'da, birlik ve beraberlik içerisinde olunduğu sürece çok önemli gelişmeler olacağını ve İstanbul eczacılar Kooperatifin Zonguldak ve Türkiye açısından çok önemli olduğunu söyledi.

Zonguldak Eczacılar Odası Başkanı Sema Karagülle, ise konuşmasında," Ecza Kooperatifi kotları eczacıların ekonomik işbirliği ile oluşan bir kuruluştur. Zonguldak ve Bartın eczacıları İstanbul Eczacılar Kuruluşuna ilk günden beri destek verdiler. Bölgemizde böyle kuruluşları destekler süreceklerdir" dedi. İstanbul Eczacılar Kooperatifi Başkanı Sait Yücel, Vali Yavuz Erkmen ve Zonguldak Belediye Başkanı Secaattin Gonca ile Bartın Bölge Eczacılarına destek nedeniyle teşekkür şilti verdi.

(SD-İÇ)

20.10.2007 19:31 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title