Haberler

Duygu'nun şüpheli ölümünden sorumlu sevgilinin ifadesi ortaya çıktı: Başkasıyla olduysan seninle evlenmem

Güncelleme:

Sevgilisinin evinin penceresinden düşerek hayatını kaybeden Duygu'nun şüpheli ölümü sonrası tutuklanan Mehmet Kaplan'ın ifadesi ortaya çıktı. Buna göre zanlı, genç kızla evde tartışma yaşadıklarını ve ayrıldıkları dönem için "Başka erkeklerle olduysan seninle evlenmem" dediğini söyledi.

Gaziantep'te 17 yaşındaki Duygu Delen, dün sevgilisi Mehmet Kaplan'ın evinin 4. katından düşerek yaşamını yitirdi. Olay sonrası gözaltına alınan şüpheli Mehmet Kaplan'ın ifadesi ortaya çıktı. Tutuklanan Kaplan, Duygu ile bir süre önce ayrılıp barıştıklarını, kendisine başka bir kadından gelen mesaj yüzünden evde tartışmaya başladıklarını söyledi.

Kaplan, ayrıldıkları dönem için "Eğer başka erkeklerle olduysan seninle evlenmem" diyerek ondan evden gitmesini istediğini ve o sırada cama vurup kanattığı elini yıkmaya gittiğinde genç kızın pencereden düşmüş olduğunu gördüğünü belirtti.

BAŞKA BİR KADINDAN GELEN MESAJ, TARTIŞMAYI BAŞLATTI

BBC Türkçe'nin edindiği bilgiye göre ise Mehmet Kaplan ifadesinde 3,5 ay önce ayrıldığı Duygu Delen'le barıştığını, telefonuna bir başka kadından gelen mesaj üzerine Duygu'nun sinirlendiğini ve bu yüzden tartışmaya başladıklarını söyledi.

"BAŞKASIYLA OLDUYSAN SENİNLE EVLENMEM"

Mehmet Kaplan ifadesinde ayrıca Duygu Delen'le evlenmek istediğini ama tartışma sırasında Duygu'nun da başka erkek arkadaşlar edindiğini söylediğini, bunun üzerine Duygu'ya "Bu saatten sonra seninle ilişkim bitmiştir, eğer başka erkeklerle olduysan seninle evlenmem" diyerek ondan evden gitmesini istediğini belirtti.

CAMA VURUP ELİNİ KANATTI

Kaplan'a göre Duygu Delen "Ben tüm umutlarımı sana bağlamıştım" diyerek evden gitmek istemedi. Mehmet Kaplan, cama vurup kanattığı elini yıkamak için banyoya gittiği sırada odadan gelen sesle balkona koştuğunu ve Duygu Delen'i aşağıda yatarken gördüğünü iddia etti.

NE OLMUŞTU?

Duygu Delen, Mehmet Kaplan'ın yaşadığı 5 katlı apartmanın 4'üncü katındaki evine gitti. Bir süre sonra Duygu Delen, evin penceresinden düştü. Genç kızın düştüğünü gören mahalleli, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Duygu Delen'in yaşamını yitirdiği belirlendi. Duygu Delen'in cenazesi, yapılan incelemenin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu'nun morguna götürüldü. Adliyeye sevk edilen Mehmet Kaplan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: Haberler.com / 3. Sayfa

Mehmet Kaplan Gaziantep Genç 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (99)

T4n3r:

Kimse bana kizmasin inanin uzulerek soyluyorum kanunlara gore 15 16 17 yasindaki kizlar cocuk diye gorunuyor ama neler yaptiklarini hepimiz biliyorun bunun asil suclusu o kizlarin ailesi ben yasamadim kizim yasasin ben yapamadim kizim yapsin sonrasi malum

48
14
yanıtYanıtla
Berat:

Eve mi hapsetsinler kızları. Erkekler de beyin yokmu hataya bu kadar meyilli yada namus sadece kadına özgü bir şey mi.

yanıt1
yanıt0
Tenten:

Kızların abazanlığına bak, evlenecekler ama devre arasında başka erkeklerle yatıyor yaş 17.

25
20
yanıtYanıtla
Bu ülkede yerin yok:

Sizin gibi insanlar yüzünden geriye gidiyoruz, bilip bilmeden konuşmayın

yanıt4
yanıt11
Büşra:

Nerden biliyorsun o kadar eminsin ki sanki oradaymış gibi yatıp kalktığını görmüş gibi ayrıca yatıp kalksa bundan sanane bu ve bunun gibi tipler zaten dikkat eder kimle yattı kimle kalktı insan kendinde suç olarak gördüğü şeyi başkası yapınca kabullenmez ayrıca katil ne anlattıysa inanıyorsun öyle mi herhalde o da erkeklerle konuştu dicek

yanıt1
yanıt0
Büşra:

Tanrı aşkına ne yani başka kadınlarla olduysa evlenicek başka erkeklerle olduysa evlenmeyecek. . . mantıksız.

17
27
yanıtYanıtla
Sümbüllü:

Tarlana ektim soğan ama çıktı patates. Ne yapsın adam?

yanıt7
yanıt5
bıktım artık:

Erkeğin kendi vücudu kendi kararı istediğiyle evlenir istediğiyle evlenmez. Sırf erkeği katil ilan etmek için saçmalamanın sınırlarını zorluyorsunuz. Bi kadın ölünce sevgilisi hemen katil peki erkek ölünce niye sevgilisini katil ilan etmiyosunuz! Bu ne biçim millet, erkek düşmanlığının başkenti türkiye! Kanıt varsa yargıla o yaptıysa hapse at yoksa nasıl olur da sırf erkek diye katil ilan edersiniz ya siz ne biçim yaratıklarsınız. Bu ülkede erkek olmak abd de siyahi olmak gibi lanet olsun. Biran önce bu ülkeden kaçıp kurtulmak istiyorum Allah hepinizin belasını versin

16
16
yanıtYanıtla
Tarafsiz:

Bos konusma

yanıt5
yanıt8
DOĞULU:

Memleketi ne hale getirdiler erkekler olmuş küpeli kadınlar olmuş şüpheli

22
6
yanıtYanıtla
Tüm 99 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title