Haberler

Dursunbey AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Tuncay Bulut Oldu

Dursunbey AK Parti İlçe Başkanlığı Gençlik Kolları 5.Olağan Genel Kurul toplantısında Tuncay Bulut yeni gençlik Kolları Başkanı oldu.

Dursunbey AK Parti İlçe Başkanlığı Gençlik Kolları 5.Olağan Genel Kurul toplantısında Tuncay Bulut yeni gençlik Kolları Başkanı oldu.

Dursunbey AK Parti Gençlik Kolları Kongresini de gerçekleştirerek kongre sürecini tamamladı. İlçe teşkilat binasında gerçekleşen Gençlik Kolları 5.Olağan Genel Kurul toplantısına AK Parti İlçe Başkanı Üzeyir Sali, Balıkesir Milletvekili Kasım Bostan, Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, Balıkesir İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Zahit Bayram, Kadın Kolları Başkanı Fatma Kireç ve partililer katıldı.

Mevcut Başkan Hüseyin Esen'in ev sahipliğinde yapılan toplantı, Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Yapılan divan seçiminin ardından, AK PArti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kongre mesajı sinevizyondan izlendi. Daha sonra Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Esen, İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Zahit Bayram, AK Parti İlçe Başkanı Üzeyir Sali, Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan ve Balıkesir Milletvekili Kasım Bostan sırası ile birer konuşma gerçekleştirdiler.

Konuşmaların ardından açık oylama ile yeni Gençlik Kolları Başkanı ve yönetimi seçildi. Buna göre Tuncay Bulut, Dursunbey AK Parti yeni Gençlik Kolları Başkanı oldu. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Tuncay Bulut Balıkesir Dursunbey Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title