Haberler

Dünyanın En Büyük Koton'u Ankara Kızılay'da

Güncelleme:

Koton, Ankara Kızılay Meydanı'nda dünyadaki en büyük mağazasını açtı.

Ankaralıların buluşma noktası artık modanın da buluşma noktası oldu.

Türkiye'nin moda ve giyim sektörünün öncüsü Koton, dünyadaki en büyük mağazasını Ankara'da açtı. Kızılay'da, yıllardır Ankaralıların buluşma yeri olan Atatürk Bulvarı ve Ziya Gökalp Caddesi'nin kesiştiği noktada, bundan böyle dünyanın en büyük Koton Mağazası Ankaralı moda severlere hizmet verecek. 4500 metrekare satış alanına sahip mağaza, üç kattan oluşuyor.

Ankara Kızılay mağazası ile birlikte 165'ü yurtdışında, 280'den fazlası yurtiçinde olmak üzere 450 mağazada, dünya genelinde ise 800'den fazla satış noktasında bulunan Koton, 2023 yılında 5 kıtada, en zengin ve en beğenilen koleksiyonlara sahip hızlı moda markası olmayı hedefliyor.

Dünyanın en büyük Koton Mağazası'nın açılışıyla ilgili konuşan Koton Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Yılmaz "Koton olarak, bugün geldiğimiz nokta ve sahip olduğumuz başarılar, kurulduğumuz günden bu yana, müşterilerimizin istek ve ihtiyaçları doğrultusunda benimsediğimiz iş politikamızın ne kadar doğru olduğunun bir göstergesi. Inandığımız yolda hız kesmeden devam ediyor ve 2016 yılında da yüzde 50'lik bir büyüme hedefleyerek, yurt içinde 40, yurt dışında 51 olmak üzere, toplam 91 yeni mağaza açıyoruz. Dünyanın en büyük Koton'u da bu mağazalar arasında bizim için en özeli oldu." dedi.

Kızılay Koton Mağazası'nda, markanın stil sahibi ve yenilikçi koleksiyonlarının yanı sıra, moda dünyasının önemli isimleri ile hayata geçirdiği; Dilek Hanif for Koton, Ebru Şallı Loves Koton Sport, Minnie by Koton ve Boho Loves EM for Koton Beachwear gibi en özel koleksiyonlar da moda severlerin beğenisine sunuluyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Kızılay Koton Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title