Haberler

Will Smith'in attığı tokat sonrası Oscar Töreni'nde kırmızı halının rengi değişti

Güncelleme:

Bu hafta düzenlenecek olan Oscar töreninin 1961 yılından beri serilen kırmızı halının rengi değiştirildi. Will Smith'in sahnede Chris Rock'a attığı tokat sonrası güven mesajı vermek için kırmızı halı yerine şampanya rengi halı serilecek. Töreninin ev sahibi Jimmy Kimmel yaptığı açıklamada "Kırmızı halı yerine şampanya rengi halıda karar kıldık ki kan dökülmeyeceğine dair ne kadar kendimize güvendiğimizi gösterelim" dedi.

Bu yıl 95'incisi gerçekleştirilecek olan Oscar Ödül Töreni öncesi hazırlıklar tüm hızıla devam ediyor. Türkiye saatiyle 12 Mart'ı 13 Mart'a bağlayacak gece yapılacak olan Oscar Töreni'nde sanatçıların yürümesi için ikonik Hollywood Bulvarı'na büyük halı serildi. Ancak halıda büyük bir değişiklik yapıldı.

"KAN DÖKÜLMEYECEĞİNE DAİR KENDİMİZE GÜVENİYORUZ"

1961'den beri kırmızı olan ikonik halının rengi şampanya rengiyle değiştirildi. Bunun nedeni ise Will Smith'in Oscar töreninde sahnede Chris Rock'a attığı tokat. Bu yıl da Oscar Töreni bu yıl da talk show sunucusu Jimmy Kimmel'in ev sahipliğinde Hollywood'daki Dolby Theatre'da yapılacak. Törenle ilgili açıklama yaparken Will Smith'in geçen yıl Oscar töreninde Chris Rock'a attığı tokata atıfta bulunan Kimmel,"İnsanlar 'Bu yıl herhangi bir sorun olacak mı? Bu yıl herhangi bir şiddet olacak mı?' diye soruyor. Kesinlikle olmamasını umuyoruz. Kırmızı halı yerine şampanya rengi halıda karar kıldık ki kan dökülmeyeceğine dair ne kadar kendimize güvendiğimizi gösterelim" ifadelerini kullandı.

Will Smith'in attığı tokat sonrası Oscar Töreni'nde kırmızı halının rengi değişti

WIIL SMITH, CHRIS ROCK'A TOKAT ATMIŞTI

Will Smith, geçtiğimiz sene Oscar gecesinde eşi Jada Pinkett Smith hakkında sözleri nedeniyle sunucu Chris Rock'a sahnede tokat atmıştı. Olay sonrası özür dileyen Smith, Akademi tarafından 10 yıl boyunca Oscar törenlerinden ve diğer Akademi etkinliklerinden men edilmişti.

Will Smith'in attığı tokat sonrası Oscar Töreni'nde kırmızı halının rengi değişti

Will Smith'in attığı tokat sonrası Oscar Töreni'nde kırmızı halının rengi değişti

Ecem Altan
Haberler.com - Dünya

Jimmy Kimmel Will Smith Magazin Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500

Yorumlar (2)

Songül Sürücü:

Will Smith, Karısının başka erkeklerle birlikte olmasına izin veren düşük ve kalitesiz değerlere sahip, tokat atması bişey değiştirmez. Tam bi “Beta” Dr.Redpill tespiti

21
5
yanıtYanıtla
ERKAN :

bunu gözünle görmeyip yayıyorsan öbür tarafta seni büyük sıkıntı bekliyor haberin ola

yanıt9
yanıt4
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title