Haberler

Yunanistan'da ünlü plaja asılan, "Çıplaklık yasaktır" tabelası turistleri çıldırttı! Soyunarak protesto ettiler

Güncelleme:

Nüdistlerin merkezi olarak ün salan Yunanistan'ın Gavda Adası'nda belediyenin altın sarısı kumsalları olan plajlarına "Çıplaklık yasaktır" tabelası asması tartışma çıkardı. Karar sonrası çılgına dönen turistler belediyenin kararını soyunarak protesto etti.

Yunanistan'ın Gavda Adası'nda belediyenin plaja çıplak girmesini yasaklaması nüdistleri çılgına çevirdi. Nüdistler, "Çıplaklık yasaktır" tabelasının önünde çırılçıplak soyunarak kararı protesto etti.

BELEDİYE, DENİZE ÇIPLAK GİRMEYİ YASAKLADI

Yunanistan'da Girit yakınlarındaki Gavda (Gavdos) Adası'nda Sarakiniko plajları için belediye tartışma yaratan bir karar aldı. Belediye, altın sarısı kumsalları olan plajlarıyla ün salan Sarakiniko'da çıplaklığı yasakladı. Belediye tarafından plajın farklı noktalarına, "Çıplaklık yasaktır" tabelası astı.

TABELA ÖNÜNDE SOYUNUP PROTESTO ETTİLER

Ada belediyesinin aldığı karara nüdistler tepki gösterdi. Binlerce yıldır doğası bozulmamış adada çıplak denize girmenin ve doğa ile bütünleşmenin yasak olamayacağını belirten nüdistler, tabela önünde çırılçıplak soyunup belediyeyi protesto etti.

Ünlü plaja asılan tabela turistleri çıldırttı! Çırılçıplak soyunarak protesto ettiler

"BİR ANDA BU YASAĞI ÖĞRENİYORUZ"

Nüdistler durumu uluslararası platforma taşımaya karar verirken, sahilde belediye tabelasını gören çok sayıda sosyal medya hesabından "Doğayla iç içe, gereksiz şeylerden arınmış hissetmek için geldik ve bir anda bu yasağı öğreniyoruz" yorumları ile protestoyu sürdürdü.

"ŞİKAYET ALDIK"

Tepkilerin ardından açıklama yapan Gavda Belediye Başkanı Lilian Stefanaki, "Adanın hem ziyaretçilerinden hem de esnafından bu konuda şikayet aldık ve bu merkez plajda çıplaklığı yasaklamamızı istediler. Buna saygı duyuyoruz, bu yasağı aldık" sözleriyle kararı savundu.

Ünlü plaja asılan tabela turistleri çıldırttı! Çırılçıplak soyunarak protesto ettiler

POLİS MÜDAHALE EDECEK

Adaya yılda 15-16 bin ziyaretçi geldiğini, Yunanlılar ile İtalyanlar başta olmak üzere İsviçreliler veAlmanların büyük ilgi gösterdiğini, yabancıların yüzde 70'nin ücretsiz kamp yaptığını söyleyen Stefanaki bu tür durumlarda önce turistlerin uyarılacağını ve ardından polisin harekete geçmesi için çağrılacağını kaydetti.

Haberler.com / Turan Yiğittekin - Dünya

Yunanistan Yaşam Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500

Yorumlar (9)

ERKAN ÜNAL:

Gavda adasını aldığımızda çıplaklığı yasaklayacağız

64
43
yanıtYanıtla
Cevap :

Hazır elindeki toprakları kaybetmede Gavda adası kalsın.

yanıt72
yanıt25
Tiyatro:

Cıplaklık yasaktır diye bizde aşalım tabela???? belki protesto eden cıkar ????

46
12
yanıtYanıtla
atilla çekiç:

YUNANI TAKİP ETTĞİMİZ KONULAR

17
11
yanıtYanıtla
Kenan Ozkan:

Türkiye de olsa hemen gericilik derler şeriat geliyor derler

10
8
yanıtYanıtla
ayşe kart :

): ): aynen ya, nelerin gericilik olduğunu bi karıştırmazsak.

yanıt0
yanıt1
İsmail Kabadayı:

Oğuz yılmaz diyorduki kizlari ne don giyer.ne fistan :)

6
8
yanıtYanıtla
NAKRE:

Ayıp ayıp nerde fotoğraflar :)

11
2
yanıtYanıtla
Fatih Erdem:

Bayanların soyunması neysede, ama erkeklerin soyunması iğrenç olur

7
5
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title