Haberler

Taliban'dan toplu infaz! Kurşuna dizdikleri Afganları çukura attılar

Güncelleme:

Taliban'ın stadyumda dört komutanı idam ettiği haberlerinden sonra şimdi de Afgan vatandaşların toplu bir şekilde kurşuna dizilip çukura atıldığı görüntüler ortaya çıktı.

Afganistan'da yönetimi ele geçiren Taliban'la ilgili tüyler ürperten haberler gelmeye devam ediyor. Bu sabah Taliban tarafından bu sabah stadyumda dört komutanın idam edildiği haberleri gündeme bomba gibi düşmüştü.

TOPLU İNFAZ YAPTILAR

Kaos ortamının hakim olduğu Afganistan'da son olarak Taliban tarafından bazı Afganların kurşuna dizilip toplu bir şekilde kazılan çukura atıldığı görüntüleri ortaya çıktı. Yerel medya, fotoğrafların çekildiği yerin Afganistan'ın güneyinde yer alan Kandahar yakınları olduğunu bildirdi.

Toplu infaz! Taliban'ın kurşuna dizdiği Afganları, kazdıkları çukura attığı görüntüler ortaya çıktı

HALK, KAÇMAK İÇİN HER YOLU DENİYOR

Taliban'ın başkent Kabil'e girmesi sonrasında Cumhurbaşkanı Eşref Gani ülkeden kaçmış, sivil halk ise sınırlara ve havalimanına akın etmişti. Uçakların tekerleklerine ve iniş takımlarına tutunan Afganlar, bu şekilde ülkeden kaçmanın yollarını denemişti. Hatta bu nedenle 3 kişi uçaktan düşerek hayatını kaybetmişti.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Afganistan Haberler

Bakmadan Geçme

29-30 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Miami Heat Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (24)

vedat cici :

yeter lab bukadar yarım iş gir al suriyeyi afganistanı türkün adaletini yaşasınlar

87
104
yanıtYanıtla
bekir yapici:

bir gazi olarak savac bilgisayar oyununa benzemez diyorum senin gibi iskembe-i kübradan salliyanlara sahada don dayanmiyor haberin ola.

yanıt2
yanıt0
Veysel :

Seni tutan mı var.Tel örgüler açık aslanım,koş zapdet suriyeyi,afganistanı..

yanıt1
yanıt0
Bahadır Demir:

Varmı adelet suruyede gördük birde getirdik basimiza bela ettik

yanıt2
yanıt0
Milliyetçi:

Asıl amaç müslümanlığı islam dinini dünya ya barbar kelle alan olarak göstermek yeni dünya düzeninde müslümanlara yer verilmeyeceğini düşnüyürlar bilmiyorlarki allah istemez ise hiç bir şey olmaz insanlar kaçmakta haklı kardeşim ne yapsınlar hainler önüne geleni öldürüyor adam da karşılık verecek silah yokki

145
25
yanıtYanıtla
WAN LEE:

Allah talibani kahrü perişan eylesin cehennem zebanileri

131
26
yanıtYanıtla
Uğur Duran:

Bu işler Dua ile olsa İsrail diye bir ülke kalmazdı...

yanıt0
yanıt2
Fakır:

Bunlar Müslüman kılığına girmiş ingiliz uşakları amaç İslamı karalamak. maalesef ki kendini zeki ve akıllı sanan içimizdeki cahiller inanıyor.

120
30
yanıtYanıtla
Erkan Magdenli :

hep öyledir. neyse o işte. şeriat getirdiler al

yanıt0
yanıt0
Halilcan Arslan:

Alın size şeriat, alın size din sömürgecileri.

90
41
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title