Haberler

Tıme Warner - Doğan Holding Ortaklığı New York'ta Kutlanacak

Güncelleme:

Time Warner ve Doğan TV Holding CNN Türk için kurduğu ortaklık New York'ta iki şirketin onuruna düzenlenecek galada kutlanacak.

Time Warner ve Doğan TV Holding CNN Türk için kurduğu ortaklık New York'ta iki şirketin onuruna düzenlenecek galada kutlanacakCan Kamiloğlu Bildiriyor- Time Warner ve Doğan TV Holding CNN Türk için kurduğu ortaklık New York'ta iki şirketin onuruna düzenlenecek galada kutlanacak.

Kuruculuğunu merhum Ahmet Ertegün'ün yaptığı American Turkish Society tarafından geleneksel olarak her yıl düzenlenen gala, bu yıl 18 Ekim'de New York'un ünlü Plaza Oteli'nin tarihi balo salonunda gerçekleşecek.

Ev sahipliğini ABD'nin dev medya firması Time Warner'ın CEO'su Philip I. Kent ve Doğan TV Holding Yönetim Kurulu Başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ yapacağı gecede, ABD ve Türkiye'den siyaset, iş, sanat ve medya dünyasının ünlü simaları biraraya gelecek. Galaya Türkiye'den gelecek 350 davetli de katılacak.

American Turkish Society tarafından bu yıl 6'ıncısı düzenlenecek gala daha önceki yıllarda Koç Holding - Ford, Sabancı Holding - Citi, Doğuş Grubu - General Electric, Anadolu Grubu - Coca Cola Company ve Turkcell'in New York borsasında 10'uncu yılı adına düzenlenmişti. - Ankara

Kaynak: ANKA / Dünya

Doğan Holding Time Warner New York Türkiye Dünya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title