Haberler

Teröristler Almanya'daki kiliseyi hedef aldı! 7 kişinin öldüğü saldırının görüntüleri ortaya çıktı

Güncelleme:

Almanya'nın Hamburg kentindeki bir kiliseye silahlı saldırı gerçekleştirildi. 7 kişinin hayatını kaybettiği olayın görüntüleri sosyal medyada paylaşılırken, saldırıyı gerçekleştiren şahsın yakalanması için geniş çaplı operasyon başlatıldı.

Almanya'nın Hamburg kentinde Yehova Şahitleri'ne ait bir kiliseye akşam saatlerinde silahlı düzenlendi. Saldırıda ilk belirlemelere göre 7 kişi hayatını kaybederken, 8 kişi de ağır yaralandı.

POLİS, OPERASYON BAŞLATTI

Polis ekipleri, saldırgan ya da saldırganların yakalanması için geniş çaplı inceleme başlattı. Polis, şehrin Alsterdorf semtinde büyük bir operasyonun sürdüğünü açıkladı.

Teröristler Almanya'daki kiliseyi hedef aldı! 7 kişinin öldüğü saldırının görüntüleri ortaya çıktı

SALDIRGAN, ÖLENLERİN ARASINDA OLABİLİR

Çok sayıda yaralının bulunduğu saldırıyı güvenlik çevrelerinin "öfkeden kaynaklanan" bir saldırı olarak değerlendirdiği bilgisi paylaşıldı. Polisin açıklamasında özel bir çevik kuvvet biriminin 3 katlı kilise binasına girdiği esnada bir el silah sesi duyulduğu, saldırıyı gerçekleştiren kişinin de ölenlerin arasında bulunabileceği kaydedildi.

OLAYIN GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Öte yandan kanlı saldırıya ilişkin görüntüler sosyal medyada paylaşıldı.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Operasyon Almanya Dünya Haberler

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

500

Yorumlar (4)

o zen:

Almanyadaki ve Avrupa daki tüm Türk ve Müslümanlar , Türkiye ye dönmek zorunda kalacaklar

18
40
yanıtYanıtla
Onemli Degil:

Hadi Turkler Bir Derece Diyelim de, Neden Tum Muslumanlar Turkiye ye ?

yanıt18
yanıt0
bekir yapici:

O ZEN saldiranin dini kimligi mechul ve saldiriya ugrayan yerde bir kilise seninki adeta laf söylemis bal kabagi misali olmus.

yanıt15
yanıt1
Onemli Degil:

Almanya da Polis Arabalarinda POLIZEI Yazar. Burada Gozuken Hollanda da Galiba..Ayrica Videoda Konusulan Dil Almanca Degil..

12
16
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title