Haberler

İsveç'te bir skandal daha! Terör örgütü PKK/YPG yandaşları, Göteborg kentinde gösteri yaptı

Güncelleme:

İsveç'in başkenti Stockholm'deki bazı yapılara terör örgütünü simgeleyen sembollerin yansıtılmasından sonra bu kez de Göteborg kentinde terör destekçileri gösteri düzenlendi. Ellerine terör örgütünü simgeleyen paçavraları alan PKK yandaşları, Türkiye aleyhinde sloganlar attı.

İsveç'in Göteborg kentindeki Götaplatsen Meydanı'nda toplanan bir grup terör örgütü yandaşı, İsveç'in Türkiye'ye silah ambargosu uygulaması talebiyle yürüyüş yaptı.

2 SAAT BOYUNCA GÖSTERİ YAPTILAR

Gösteride terör örgütü PKK/YPG'yi simgeleyen paçavralar taşınırken, terör örgütü elebaşı Öcalan'ın posterleri açıldı. Şehir merkezinde yürüyüş yapan terör örgütü yandaşlarının eylemi 2 saat sürdü.

"İSVEÇ İKİYÜZLÜ POLİTİKA İZLİYOR"

Bir toplantıdan dönen Farklı Renkler Partisi (Nyans) Genel Başkanı Mikail Yüksel, şahit olduğu eylemi görüntüleyerek tepki gösterdi. Yüksel, yaptığı açıklamada, İsveç hükümeti Türkiye ile masada pazarlık yaparken, terör örgütü yandaşlarının burada rahat bir şekilde gösteri yapabildiğine işaret ederek, "İsveç hükümeti Pkk'yı terör örgütü kabul ettiğini söylüyor, fakat ikiyüzlü bir politika uyguluyor." dedi. Yüksel, İsveçli bir politikacı olarak polis gözetiminde yapılan eylemi kınadığını belirtti.

STOCKHOLM'DE DE TERÖR PROPAGANDASI YAPILMIŞTI

İsveç'in başkenti Stockholm'de 14 Haziran'da düzenlenen etkinlikte terör örgütü PKK propagandası yapıldı. Stockholm belediye binasına ve kentin sembollerinden biri olan Avicii Arena'ya projeksiyonlarla terör örgütünü simgeleyen semboller ve terörist başı Öcalan'ın posteri yansıtıldı.

İsveç'te bir skandal daha! Terör örgütü PKK/YPG yandaşları, Göteborg kentinde gösteri yaptı

İSVEÇ VE FİNLANDİYA TALEPLERE YANIT VERMEDİ

Türkiye, İsveç'ten 10'u FETÖ, 11'i PKK mensubu 21 kişinin iadesi istedi. Finlandiya'dan ise 6'sı FETÖ, 6'sı PKK mensubu olmak üzere 12 teröristin iadesini talep etti. NATO üyeliği gündemde olan İsveç ve Finlandiya, Türkiye'nin iade taleplerinden hiçbirine bugüne kadar olumlu yanıt vermedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan da İsveç hakkında "Kesinlikle tam bir terör odağıdır, terör yuvasıdır. Bunlar bize silah yaptırımı da uyguladı." yorumunda bulunmuştu.

Kaynak: AA / Dünya

Göteborg İsveç PKK Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (11)

Ramcoll Ramcoll:

İkea dan alışveriş yapmayın, volvo araç satın almayın, isveçe karşı rusya'yı destekleyin.

198
62
yanıtYanıtla
Korta:

Bide bu Dağdaki PKK lılar harbi salak, ne uğruna orada bu teröristler farkında mı acaba, sözde destekçileri avrupada gününü gün ediyor, yalandan iki paçavra açıp bunlara destek ayağı yapıyorlar sonra krallar gibi yaşamaya devam ediyorlar dağdakilerde domuz gibi yaşayıp, avlanıyorlar.

8
2
yanıtYanıtla
Korta:

İsveç ve fillandiyaya rusya ile başarılar diyip bu nato defteri kapatılmalı, blöf yapmadığımız anlaşılsın.

2
0
yanıtYanıtla
Fatih Aydogdu:

Hani ,sveç yıllarca tarafsız devlet diye anlatıırdı meğerse tarafsız değilde terörist yandaşı bir devletmiş.

0
1
yanıtYanıtla
ALP ALP:

İsveç diye bir ülkemi var ?

1
0
yanıtYanıtla
Mahmut Aktaş:

Kendileri de içiyle dışıyla pis kokan, pkk gibi çirkefler

1
0
yanıtYanıtla
Ayt Sali:

ukranya sonra russlar bunarada yok etsin ins.

0
0
yanıtYanıtla
ENGİN :

özel tim gönderip orada infaz edilmesi gerekiyorlar

0
0
yanıtYanıtla
baklavacı çeto :

bir ülkenin terörü başka bir ülkenin/ülkelerin dostu olduğu müddetçe savaşlar kaçınılmaz olur. bu yüzdendir ki geçen 3.500 yılın sadece 230 yılı barış içinde yaşanmıştır.

0
0
yanıtYanıtla
Sadık:

içimizde çok bunlardan daha geçen istanbulda yürüdüler hemde milletvekili destekli

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title