Haberler

Son Dakika: Rusya, Kiev'in kapısına dayandı! Başkentte sokağa çıkma yasağı ilan edildi

Güncelleme:

Son dakika: Bugün sabah saatlerinde havadan ve karadan Ukrayna'ya saldıran Rusya, Kiev'in kapısına dayandı. Kiev Belediye Başkanı ve eski Dünya Ağırsıklet Boks Şampiyonu Vitali Klitschko, kentte sokağa çıkma yasağı ilan etti.

Rusya'nın sabah 4:50'de Ukrayna'ya havadan ve karadan harekat düzenledi. Bölgede kısa sürede ilerleyen Rus birlikleri Ukrayna'nın başkenti Kiev'in yakınlarına konuşlandı.

KİEV'DE SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI

Ukrayna İçişleri Bakanlığı, Rus askerlerinin Çernobil nükleer santral alanına girdiğini duyurdu. Bu gelişmeden sonra Ukrayna'nın başkenti Kiev Belediye Başkanı ve eski Dünya Ağırsıklet Boks Şampiyonu Vitali Klitschko, kentte sokağa çıkma yasağı ilan etti. Kiev Belediye Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, akşam 22.00 ile sabah 07.00 arasında sokağa çıkma yasağı ilan edildiğini ve toplu taşıma araçlarının çalışmayacağını duyurdu. Metro istasyonlarının ihtiyaç halinde sığınak olması amacıyla açık tutulacağı ifade edildi.

Son Dakika: Rusya, Kiev'in kapısına dayandı! Başkentte sokağa çıkma yasağı ilan edildiVitali Klitschko

BİLANÇO AĞIRLAŞIYOR

Ukraynalı yetkililer, saldırılarda 50 Rus askerini öldürüldüğünü ve 7 Rus uçağının düşürüldüğünü açıkladı. Ukrayna kanadından ise 40 asker hayatını kaybetti. Son olarak Ukrayna büyükelçisi Rus tarafından bir kargo uçaklarının düşürüldüğünü ve 10 askerlerinin daha hayatını kaybettiğini açıkladı.

DONBAS'TAKİ HASTANEYE SALDIRI

Ukrayna tarafından yapılan açıklamada, Rusya'nın Donbas'taki bir hastaneyi vurduğu ve 4 kişinin hayatını kaybettiği, 10 kişinin de yaralandığı açıklandı.

Son Dakika: Rusya, Kiev'in kapısına dayandı! Başkentte sokağa çıkma yasağı ilan edildi

RUSYA: 11 HAVAALANINI VURDUK

öte yandan Rusya, Ukrayna'da 11 havaalanı da dahil olmak üzere 70'ten fazla askeri hedefi imha ettiğini duyurdu. Savunma Bakanlığı Sözcüsü İgor Konaşenkov, Ukrayna askeri helikopteri ve dört insansız hava aracının da düşürüldüğünü söyledi.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Sokağa Çıkma Yasağı Ukrayna Rusya Kiev Haberler Son Dakika

500

Yorumlar (3)

Musti40 :

yazık insanlara, Rusların gerçek yüzü bu işte.

37
9
yanıtYanıtla
Cumali:

Bir hafta önce biden kendisi söylemişti zaten...rusya iki günde işi bitirir diye...abd -nato blöf yaparak rusyanın korkup kaçacağını sandı ama putine toslayınca afallayıp ukraynaya bye bye dedi:DD

18
3
yanıtYanıtla
Doğuş:

Komedyen o kadarda komik değilmiş.

2
5
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title