Haberler

Rusya'da yeni saldırı girişimi! Orta Asya kökenli 3 kişi son anda yakalandı

Güncelleme:

Moskova'da 139 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısının şokunu yaşayan Rusya'da yeni bir saldırı girişimi oldu. Rusya iç istihbarat örgütü tarafından yakalanarak gözaltına alınan 3 kişinin Stavropol'daki kalabalık bir etkinliğe bombalı saldırı düzenlemeyi planladığı öğrenildi.

Rusya iç istihbarat örgütü FSB, ülkenin güneyinde terör saldırısı düzenleme planı yapan 3 kişinin gözaltına alındığını bildirdi. Stavropol bölgesindeki saldırı girişiminin engellendiğini duyuran FSB, teröristlerin Orta Asya kökenli olduğunu belirtti. Rus istihbaratı silahlı kişilerin yakalandığı görüntüleri de yayınladı.

BOMBALI SALDIRI DÜZENLEYECEKLERDİ

Açıklamada, patlayıcı üretiminde kullanılan kimyasal malzemeyle yakalanan bu kişilerin Stavropol'daki kalabalık bir etkinliğe bombalı saldırı düzenlemeyi planladığı kaydedildi.

139 KİŞİ HAYATINI KAYBETMİŞTİ

Rusya'nın başkenti Moskova'da geçen cuma günü bir konser salonunda düzenlenen terör saldırısında 139 kişi hayatını kaybetmiş, 200'den fazla kişi yaralanmıştı. Saldırının sorumluluğunu IŞİD üstlenirken Moskova, saldırıdan Ukrayna'yı sorumlu tutuyor.

DEAŞ TEHDİT ETMİŞTİ

Rusya'daki kanlı saldırı sonrası şüphelilerin mahkeme görüntüleri işkenceye maruz kaldıkları iddialarını gündeme getirmişti. İşkence iddiaları ile ilgili Rusya sessizliğini korurken DEAŞ'TAN sert bir mesaj gelmişti. Elinde bıçak tutan bir kişinin görselinin yer aldığı paylaşımda, "Tüm vahşi Ruslara! IŞİD mahkumlarına işkence etmeyi bırakın. Dikkat edin! Esir kardeşlerimiz için sizden intikam alma fırsatımız olmadığını düşünmeyin. Cuma günkü saldırıda size şunu kanıtladık: Allah'ın izniyle IŞİD'in mücahitleri, yaptığınız her türlü vahşetin cezasını size kesebilir" ifadelerine yer verildi.

Haberler.com / Salih Söğüt - Dünya

Orta Asya Moskova Rusya Güvenlik Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (38)

Umut Koyundöven:

Terör örgütleri neden hep aynı dine mensup?

116
246
yanıtYanıtla
gunay yanug:

şefer yoksunu umut, dünyada en çok müslümalar katlediliyor

yanıt176
yanıt169
Sergen Güzel:

Gunay müslümanı en çok müslüman katletti bu dünyada

yanıt67
yanıt34
Ercan cıftcı:

Cahiller yorum yazmasın. Umut beyin klavyesini elinden alalım lütfen.

yanıt89
yanıt32
hakan gardas :

Abd ve siyonizim islam dinini hem kötüleyerek ve kullanarak dünyada istediği jeopolitiğini yer yüzünde gerçekleştirmesi içindir.

yanıt72
yanıt13
Nurullah Aydın:

ne deaşı kardeşim abd desene şuna

157
22
yanıtYanıtla
Ender YILDIRIM:

niye deaş olması zoruna mı gidiyor. kimin kullandığı kadar hangi örgüt olduğuda önemli. hangi örgüt olduğu bilinsin ki bunlardan insana topluma yarar gelmeyeceğini katılmayı düşünenlerde bilsin.

yanıt33
yanıt35
Nurullah Aydın:

Ender Yıldırım galiba yanlış anladın sen deaş diye birşey yok üç beş tane çapulcu kullanılan maşa onlar en büyük terörist Abd kardeşim

yanıt51
yanıt11
Bay Metin:

Terör örgütleri ABD ingiliz ve israil tarafindan kurulup finanse edilir. Haçlı zihniyeti islamı kullanıyor ki özellikle kendi vatandaşları gencleri başta olmak üzere Müslüman olmasınlar. Kısacası İslam ve topragı düşmanlığı anlayın ey dünya

107
14
yanıtYanıtla
Gerçekler Ağırdır:

Deaş'ı sanırsın avrupa insan hakları komitesi daha bundan 10 sene önce mahsum insanların kafasını keserek sözde katliamları imza atmışlardı Abd destekli deaş'ın sonunu putin bitirecektir.

68
7
yanıtYanıtla
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title