Haberler

Rus Askerlerinin, Suriye Ordusuna Eğitim Verdiği Anlar Kamerada

Güncelleme:

Rus askerlerin Suriye'nin Tartus kentinde Esad ordusuna eğitim verirken çekilmiş görüntüleri ortaya çıktı.

Rus askerlerin Tartus'ta Suriye ordusuna eğitim verirken çekilmiş görüntüleri ortaya çıktı. Storyful'un geçtiği videoda Rus askerler Tartus'ta atış talimi yaptırıyor.

ATIŞ TALİMİ YAPILIYOR

Sosyal medyadaki bilgileri ve videoların çekildiği konumları doğrulayan Storyful'un abonelerine servis etttiği videoada Rus askerler Tartus'taki deniz üssünde Suriye'de rejim askerlerine atış talimi yaptırırken görülüyor.

Video 8 Eylül günü Youtube'a yüklenmiş. Storyful, görüntülerin Tartus'ta çekildiğini teyit ediyor.

ABD, "RUSYA ÜS KURUYOR" DEMİŞTİ

Hafta içinde ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon), Rusya'nın Suriye'de gelişmiş bir hava üssü kuruyor olabileceğini açıklamıştı.

"HAREKETLİLİK TESPİT ETTİK"

Pentagon sözcüsü Jeff Davis düzenlediği basın toplantısında "Bazı insan ve araç gereç hareketliliğini tespit ettik. Bu hareketlilik, Rusya'nın Lazkiye'de rejime ait bir hava üssünü kullanmaya başlayacağına işaret ediyor." demişti.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Rusya Federasyonu Tartus Suriye Dünya Haberler

500

Yorumlar (31)

ussr:

niye rusyayi zora soksunki,bence isid destekcilerini zora solar.onlar kendini biliyo

30
3
yanıtYanıtla
sw:

abd rusya ikisisnin arasında bir fark yok ülkemizde rus seviciler nedense çok anlamıyorum zamanında Türki devletlere en büyük darbeyi bu alçaklar vurdu

17
8
yanıtYanıtla
Turan Askeri:

Kesinlikle haklisin bir tek Karabag savasinda ermenileri desteklemesi yeterli

yanıt15
yanıt6
KEŞKE YANILSAM!:

Aynı Skyes-Picot antlaşması gibi! Tüm Hıristiyan dünyası Osmanlının parçalanması konusunda hemfikir olmuşlardı. Şimde de amaç Türkiye yi bölmek! ABD ninde , Rusyanında , AB ülkelerininde! Yaptıkları çalışmalara bakarsanız görürsünüz.

11
13
yanıtYanıtla
ihsanMobil-ANDROID:

Rusya iyisini yapiyor

20
2
yanıtYanıtla
erhan a:

iki asker sağa sola sıkıyorlar etraf ta ikitane arapça yazı ruslar eğitim veriyor. . bumu habercilik gerçekmi şimdi bu haberler. .

18
3
yanıtYanıtla
Nebi:

Çıksa ne olur çıkmasa ne olur. Zaten bilinmeyen birşey değil. AB Ukraynaya silah verince geçen yıl Rusya nükleer silahlarla yüklü bombardıman uçağını Norveç ve İngiltere nin tepesine göndermedimi açık açık tehdit etmedimi Almanyasını Fransasını hizaya getirmedimi. Keşke izim devletimizde güçlü olsa PKK ya destek veren Almanya Belçika Fransa Hollanda Danimarka ve diğerlerine güçlü tepki gösterebilse.

19
2
yanıtYanıtla
ali:

rusya dünya devidir istese suryerı bir haftada adam der çakallari orda surer

17
2
yanıtYanıtla
DÜNYA VATANDAŞI:

RUSYA''DA ÇOK ZORDAYMIŞ CANIM ÇOK UTANIYORLARDIR BU GÖRÜNTÜLERDEN. BIRAKIN BU İŞLERİ HERKSE KENDİ TARAFINI EĞİTİYOR. BİZDE MUHALİF DİYE IŞİD''ÇİLERRE TIRLARLA ROKET VE TOP MERMİSİ YOLLADIK.

15
3
yanıtYanıtla
Seyit onbasıMobil-IOS:

Eee topa artık rusyada giriyor.demekki suriye bölünecek kendi payına oturmaya gelmiş

16
2
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title