Haberler

Putin, Ukrayna'da mevcut cephe hatlarında ateşkes istiyor

Güncelleme:

Ukrayna ile iki yılı aşkın bir süredir savaş halinde olan Rusya'da Devler Başkanı Vladimir Putin'den ateşkes çağrısı geldi. Putin'in Ukrayna'da çatışmaları durdurmaya hazır olduğu belirtilirken, Rus kaynaklar Putin'in Ukrayna'da mevcut cephe hatlarındaki kazanımları koruyan, üzerinde uzlaşılmış bir ateşkesle savaşı bitirmeye istekli olduğunu söyledi. Ukrayna ise konuyla ilgili açıklama yapmadı.

Reuters'a konuşan Rus kaynaklar, Rusya Devlet Başkanı Putin'in Ukrayna'da mevcut cephelerdeki çatışmaları durdurmaya hazır olduğunu söyledi. Rus kaynaklar, Putin'in Ukrayna'da mevcut cephe hatlarındaki kazanımları koruyan, üzerinde uzlaşılmış bir ateşkesle savaşı bitirmeye hazır olduğunu dile getirdi

PUTİN, UKRAYNA İLE MÜZAKERE'YE HAZIR

Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş iki yılı aşkın bir süredir devam ederken, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'den ateşkes çağrısı geldi. Reuters'a konuşan 4 Rus kaynak, Rusya-Ukrayna Savaşı'nda Rus lider Putin'in müzakereye hazır olduğunu söyledi.

Putin, Ukrayna'da mevcut cephe hatlarında ateşkes istiyorRusya'da Devler Başkanı Vladimir Putin

ATEŞKES UKRAYNA'NIN VERECEĞİ KARARA BAĞLI

Rus kaynaklar, Putin'in Ukrayna'da mevcut cephe hatlarındaki kazanımları koruyan, üzerinde uzlaşılmış bir ateşkesle savaşı bitirmeye hazır olduğunu kaydetti. Kaynaklar, Ukrayna ve Batı'nun buna olumlu karşılıklı vermemesi halinde savaşın süreceğini vurguladı.

Putin'le çalışmış üst düzey bir diğer kaynak ise, "Putin ne kadar sürerse sürsün savaşabilir ama aynı zamanda savaşı dondurmak için de ateşkese hazır" dedi.

Putin, Ukrayna'da mevcut cephe hatlarında ateşkes istiyorUkrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy

UKRAYNA'DAN AÇIKLAMA GELMEDİ

Kremlin Sözcüsü Dmitry Peskov'un açıklamasına göre, Rusya'nın hedeflerine ulaşmak için diyaloğa açık olduğunu defalarca kez söyledi ve "sonsuz savaş" istemediğini dile belirtti. Ukrayna Dışişleri Bakanlığı ve Savunma Bakanlığı Reuters'ın sorusuna yanıt vermedi.

Haberler.com / Abdullah Teymur - Dünya

Vladimir Putin Dmitry Peskov Ukrayna Rusya Savaş ve Çatışma Diplomasi Politika Dünya Haberler

Bayram günü infial yaratan olay! Atatürk anıtına baltalarla saldırdılar

Bayram günü infial yaratan olay! Atatürk anıtına baltalarla saldırdılar

IShowSpeed'in Türk döneriyle imtihanı! 'Bismillah' diyerek ilk ısırığı aldı, ortalığı birbirine kattı

IShowSpeed'in Türk döneriyle imtihanı! "Bismillah" diyerek ilk ısırığı aldı, ortalığı birbirine kattı

Namaz çıkışı Özel'i kızdıran sözler: Bayram sabahı ne konuştuğunu bil

Namaz çıkışı Özel'i kızdıran sözler: Bayram sabahı ne konuştuğunu bil

Ürdünlü 14 hacı adayı kutsal topraklarda hayatını kaybetti, 17 kişi kayıp

Ürdünlü 14 hacı adayı kutsal topraklarda hayatını kaybetti, 17 kişi kayıp

500

Yorumlar (6)

Son Yörük:

Rusya büyük devlet istese bu savasi çoktan bitirebilirdi neden bukadar uzattı anlamıyorum barış olursa muhtemelen avrupa birliği nato gibi gruplara alınacak ukrayna buda ukraynanın rusyanın elinden çıkacağını gösteriyor gurcistan ukrayna derken amerika rusyanın çok yakınına yaklaştı tıpkı bizde olduğu gibi muhtemelen ilerde bir savaş olursa rusyayla ortak hareket edebiliriz sanki durum oraya gidiyor gibi zaman ne gösterir bilemeyiz.

25
20
yanıtYanıtla
Yargı Dağıtır:

Rusya bu savaş ile gördü ki artık büyük devlet değil, Ukrayna Gürcistan çoktan elinden kaydı gitti,

yanıt4
yanıt7
KARAYEL:

Türklerin ezeli düsmani ruslar ile "batiya karsi savasacagiz" öylemi!? "Rusya istese coooooooktan bitirirdi" hahaha tabi o güc ve yetenek olsa ama nanay unutma karsisinda kendini icten ice yesende bizden ve ruslardan HER konuda daha üstün BATI var.

yanıt5
yanıt13
Son Yörük:

Karayel benim için önemli olan ülkemizin refahı inşallah hic savaş olmaz ama olacak kaçınılmaz tarih boyunca birilerinin gözü bu topraklarda oldu savunmamızı daha çok önemsersek bizlerde daha güçlü olabiliriz tek eksiğimiz nükleer silah belkide oda vardır devletin vardır mutlaka birşeyleri.Rusya güçlüdür zayıftır demiyorum şuandaki durum o yönde ilerde ne olur bilemeyiz bizlerde kurt isyanı yapmaya çalıştılar ruslarda ukrayna gurcistan vb ülkeleri saldılar zayıflatmak için.

yanıt0
yanıt0
samsun uydu:

putin savaşı yanlış zamanda başlattı çünkü orada Ukrayna ile değil batı ile savaşıyor muhtemel hesap hatasından dönüp doğru zamanı bekleyecek mesele canın taiwan a saldırması gibi benin dünyadaki domino taşının taiwan olduguna inancım sonsuz.

8
4
yanıtYanıtla
Abdulhak Myradow:

Sorunu silah değil para çözer.ABD ekonomisi Rusya ekonomisinin 14 katı kadar.ABD dunya ekonomisinin 25% sahip.Rusya ise 1,5% sahip.Mediya-ya Güzel konuşmakla olmuyor bu işler.

9
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title