Haberler

Prens Harry'den çok konuşulacak bekaret itirafı: 17 yaşındayken benden büyük bir kadınla birlikte oldum

Güncelleme:

İngiliz Kraliyet ailesinden ayrılarak oyuncu eşi Meghan Markle ile beraber ABD'ye yerleşen Prens Harry'nin 10 Ocak'ta yayınlanacak olan kitabında 17 yaşında kendisinden yaşça büyük bir kadınla birlikte olarak bekaretini kaybettiğini yazdığı ifşa oldu. Harry'nin kitapta oyuncu eşinin cinsel ilişki sahnelerinden rahatsız olduğunu yazdığı da öğrenildi.

Kraliyet ailesinden ayrıldıktan sonra eşiyle ABD'ye yerleşen ve ailesine yönelik suçlamalarla sık sık gündeme gelen Prens Harry'nin 10 Ocak'ta çıkacak olan anı kitabındaki bazı konular ifşa oldu.

"EŞİMİN İLİŞKİ SAHNELERİNİ BEYNİMDEN KAZIMAK İSTEDİM"

Prens Harry, "Spare" isimli anı kitabında eşi Meghan Markle'ın yer aldığı filmindeki cinsel ilişki sahnelerinden rahatsız olduğunu anlattı. Markle'ın ismini Google'da aratıp Suits dizisindeki sevişme sahnelerini görünce bundan pişmanlık duyduğunu yazan Harry, "O sahneleri beyninden kazımak için neredeyse elektroşok terapisine ihtiyaç duyduğunu" belirterek espri yaptı.

Prens Harry'den çok konuşulacak bekaret itirafı: 17 yaşındayken benden büyük bir kadınla birlikte oldum

"17 YAŞINDA BEKARETİMİ KAYBETTİM"

Prens Harry gündeme bomba gibi düşen kitabında bir de bekaret itirafında bulundu. 17 yaşında bir pub'ın arkasında kendisinden ileri yaşta bir kadınla cinsel ilişkiye girerek bekaretini kaybettiğini itiraf eden Harry, bu durumun utanç bir deneyim olduğunu söyledi.

Prens Harry'den çok konuşulacak bekaret itirafı: 17 yaşındayken benden büyük bir kadınla birlikte oldum

"BABAM ANNEMİN ÖLÜM HABERİNİ VERİRKEN SARILMAKTAN KAÇINDI"

Annesi Prenses Diana'yı kaybettiğinde 12 yaşında olan Prens Harry, babasının acı haberi verirken kendisiyle çok soğuk konuştuğunu ve sarılmaktan bile kaçındığını anlattı. Prens, abisiyle beraber annelerinin ölümüne dair soruşturmanın yeniden açılamasını talep etmeyi planladıklarını ama saray yetkililerinin buna izin vermediğini de sözlerine ekledi.

Prens Harry'den çok konuşulacak bekaret itirafı: 17 yaşındayken benden büyük bir kadınla birlikte oldum

Ecem Altan
Haberler.com - Dünya

Meghan Markle Prens Harry Magazin Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (3)

Tumbak:

Bende 16 yaşında ........

5
33
yanıtYanıtla
Sadık GÜNEŞ:

Katil ,haydut,çete başi

12
1
yanıtYanıtla
Ahmet Gündoğdu:

ee ne olmuş,sızdemı basladınız ıtıraflara..

4
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title