Haberler

Moskova'yı kana bulayan saldırganın ilk sözleri! O kadar insanı 5 bin dolar için öldürmüş

Güncelleme:

Moskova'daki terör saldırısına karışan zanlılardan biri ilk sorgusunda eylemi para karşılığında yaptığını itiraf etti. Saldırgan eylemi gerçekleştirmek için 5 bin 400 dolar para aldığını, silahları da Telegram üzerinden iletişime geçtikleri kişilerin kendilerine temin ettiğini öne sürdü.

Rusya'nın başkenti Moskova'da Crocus Belediye Binası'nda yer alan konser salonuna silahlı saldırganlar tarafından gerçekleştirilen saldırıda 100'den fazla insan hayatını kaybetti. Eylemi gerçekleştiren saldırganlardan biri, ilk sorgusunda Telegram üzerinden iletişime geçtiği kişilerden 5 bin 400 dolar para aldığını, silahları da yine tanımadığı kişilerin kendilerine temin ettiğini öne sürdü.

ÜLKEDE YÜKSEK ALARMA GEÇİLDİ

Güvenlik endişeleri nedeniyle bu hafta sonu Moskova'daki tüm halka açık etkinlikler ve toplantılar iptal edildi. Moskova'nın dört ana havalimanında yüksek alarma geçildi. Rusya Devlet Başkanı Putin'in önümüzdeki saatlerde açıklama yapması bekleniyor.

Moskova'yı kana bulayan saldırganın ilk sözleri! O kadar insanı 5 bin dolar için öldürmüş

OLAY YERİNDEKİ SİLAHLARIN GÖRÜNTÜLERİ

Olaya ilişkin ilk görüntüleri yayınlayan Rusya Soruşturma Komitesi, elde edilen delillerde genetik, balistik ve parmak izi incelemelerinin yürütüldüğünü ve tüm kamera görüntülerine de el konulduğunu açıkladı.

İbrahim Çelik
Haberler.com - Dünya

Telegram Moskova Suç Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (94)

JY:

BUNUN ALTINDAN YINE MUSLUMAN KARDESLERIMIZIN CIKMASINA HIC SASIRMADIM.

174
1298
yanıtYanıtla
Yusuf null:

sen ne kadar Müslümansan onlarda o kadar müslüman

yanıt423
yanıt52
Mustafa Yılmaz:

bunu yapan müslümanda kardeşimizde olamaz

yanıt355
yanıt24
Nac Trem:

DEAŞ mı müslüman? Hain herif.

yanıt329
yanıt22
Adem Gök:

Tuhaf bir durum o kadar insanı öldürenler nasıl teslim oluyor ve yakalanıyor..bunları anca intihar bombacısı yapar ve sonunda öleceğini bildiği için kendini patlatır..yakalanmaları tuhaf bir durum

1106
11
yanıtYanıtla
gökhan gürışık:

mantikli

yanıt37
yanıt3
Aykut Kalanoğlu:

Haklısın tuhaf fakat teslim olmamışlar Ukrayna'ya kaçmadan önce sınırda yakalanmışlar ayrıca olay anında hepsinin yüzleri açık maskesizler farklı kişiler olmaları imkânsız olay anı videoları var !

yanıt8
yanıt3
BARBER MEHMET_EKB:

Eğer yakalanmak planın parçası değilse.......

yanıt44
yanıt2
Murat Kolukısa:

Can tatlımı geldi acaba

yanıt7
yanıt0
??? ??????:

But adam elinde silah tutamaz

246
10
yanıtYanıtla
Tüm 94 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title