Haberler

Kocasından boşandıktan sonra, bir sene içerisinde 8 erkekle birlikte oldu

Güncelleme:

22 yıllık kocasının kendisini aldatmasını hazmedemeyen Laura Friedman Williams adlı kadın bir sene içerisinde eve çağırdığı 8 erkekle cinsel ilişkiye girdi.

Amerika Birleşik Devletleri'nde ikamet eden 47 yaşındaki 3 çocuk annesi Laura Friedman Williams, 22 yıllık evliliğini bir günde bitirmek zorunda kaldı.

ALDATILDIĞINI DUYUNCA

Laura'nın evliliğini bitiren neden ise kocasıyla ilgili oldu. Uzun süredir kocasıyla karı koca hayatı yaşamayan Laura, yine de aldatıldığını duyunca çok üzüldü.

Kocasının kendisini aldatmasını hazmedemeyen kadın, eve çağırdığı 8 erkekle cinsel ilişkiye girdi

Laura başına gelen bu olaydan sonra intikam arayışına girdi. Günlerce ne yapacağını düşünen Laura, bir arkadaşından aldığı tavsiye üzerine Tinder'a girdi ve erkeklerle eşleşmeye başladı.

Kocasının kendisini aldatmasını hazmedemeyen kadın, eve çağırdığı 8 erkekle cinsel ilişkiye girdi

BİR SENE İÇERİSİNDE 8 ERKEĞİ EVE DAVET ETTİ

Kocasından intikam almayı kafasına koyan Laura, bir sene içerisinde evine davet ettiği 8 erkekle cinsel ilişkiye girerek akıllara durgunluk verdi. 47 yaşındaki kadın, yaptığından asla pişmanlık duymadığını ifade etti.

Öte yandan kadının değişik mecralarda aynı anda 8 erkekle birlikte olduğuna dair haberler ise doğru değil. Konu hakkında internette basit bir arama yapıldığında dış basında çıkan haberlere rastlamak mümkün. Haberler incelendiğinde Türkiye'de anlatılan hikayenin yabancı kaynaklardakiyle uyuşmadığı anlaşılabiliyor.

New York Post'ta yer alan haberde Williams'ın kendini aldatan eşinden boşandıktan sonraki yıl içinde sekiz erkekle birliktelik yaşadığını anlattığı ifade ediliyor. 22 yıllık ilişkinin ardından Tinder isimli çöpçatan uygulamasını kullanarak farklı kişilerle beraber olan Williams, flörtün "süper bir güç" olduğunu belirtmiş. Mirror'da yer alan haberde de 51 yaşındaki kadının eşinden boşandıktan sonra sekiz erkekle beraber olduğu açıklanıyor. İddia edildiği gibi kadının sekiz erkekle aynı anda beraber olduğuna dair bir bilgi yok.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Haberler

Bakmadan Geçme

İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne?
500

Yorumlar (23)

Gültekin Saday:

Kadının zaten böyle bir niyeti varmış, kocasının yaptığı hata canına minnet

180
34
yanıtYanıtla
Gun Toys:

Şaşırmışlar yoldan çıkmışlar ...

103
38
yanıtYanıtla
Erenibobo Bobobo:

Adam sana saygısızlık etmiş ihanet etmiş olabilir ama onun yaptığını seninde yapman yanlış ondan farkın kalmamış çocuklarında varmış ayıp valla

101
38
yanıtYanıtla
Eğrioturdoğrukonuş:

aldatıldıysan kovarsın gider. sende aynı seviyeye düşmen gerekmezdi.

122
16
yanıtYanıtla
Kemal ALBAYRAK:

körler sağırlar birbirini ağırlar en azından biriniz insan evladı olyasdınız :))

118
14
yanıtYanıtla
DİKKAT :

Avrupalı kadınlar için normal bişe

65
65
yanıtYanıtla
Tuncay Topcu:

8 erkekle nasıl oldun hiç utanmadınmı o kadarmı azdın üç çocuğundandamı çekinmedin rahatladınmı bari

96
32
yanıtYanıtla
Nasuh a.:

O değil de 8 niye. Gene de enişteye ayıp etmişsin.

92
26
yanıtYanıtla
Osmanlı torunu osmanlıtorunu:

Ahlak çökmüş dünyada Allah cc bizi muhafaza eylesin

87
18
yanıtYanıtla
Mavi:

En azından yıllarca koca denilen adamın verdiği ihanetin açısını yaşamayacagi kesin. Burası çok önemli çünkü o artık ihanete uğramış bir kadının tranvasini yaşamiyor . Buyuzden mutlu zaten ve pişman da değil .zevki sefası olmus. hcjdjjdndj

27
61
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title