Haberler

Kate Middleton, kanser teşhisinin medyaya sızma tehdidine karşı kanser olduğunu açıkladığı videoyu hızlı bir şekilde yayınlamak zorunda kaldı

Güncelleme:

Kate Middleton'ın kanser olduğunu duyurduğu video, dünya gündemini meşgul ediyor. Video hakkında sahte olduğu iddiaları ve Middleton'ın sağlık durumunun şeffaf olmadığı eleştirileri ortaya çıktı. Ancak video, aslında bir 'sızıntı' olduğu ve hızla bir açıklama yapılması gerektiği teorisini destekler nitelikte. Bu durum, videoya yapay zeka ile hazırlandığına dair spekülasyonları artırdı.

Kate Middleton'ın kanser olduğuna dair yayınlanan görüntüler, dünya gündemine damga vurdu. Videoyla ilgili birçok spekülasyon ortaya atıldı. Sahte olduğu iddialarıyla birlikte, Kate Middleton'ın sağlık durumuyla ilgili şeffaf olunmadığına dair eleştiriler gündemden düşmüyor. Ancak DailyMail'de yapılan bir röportaja göre, bu video arkasındaki gerçek bir sırrı ortaya koyuyor. İşte detaylar...

Kate Middleton, 22 Mart'ta yayınladığı video mesajında kendisine kanser teşhisi konulduğunu ve hastalık nedeniyle "koruyucu kemoterapi" tedavisi gördüğünü açıkladı. Ancak videoya ilişkin ortaya atılan iddiaların ardından aslında bir "sızıntı" olduğu ve bilginin "saray dışına" sızma ihtimali nedeniyle hızlıca açıklama yapılması gerektiği ifade edildi.

Bu yüzden acilen hazırlanan video ile halka duyuru yapılması amaçlandı. Ancak bu hızla hazırlanan videoda yapılan bazı hatalar, yapay zeka kullanıldığına dair spekülasyonları daha da artırdı. Sosyal medyada sağlığı ve refahıyla ilgili haftalarca süren çılgın spekülasyonların ardından Kate, bir hafta önce kanser nedeniyle kemoterapi gördüğünü doğrulayan bir video mesajı yayınladı.

42 yaşındaki prenses, karın ameliyatı sonrası yapılan testlerde kanser teşhisi konulmasının ardından yaşadığı 'büyük şok'tan bahsetti. Ayrıca videoda sesinin zaman zaman titreyerek, ailesinin yaşadığı 'inanılmaz derecede zorlu birkaç aya' dair sevenlerine önemli bilgiler verdi.

Kanserin türü belirtilmedi ancak Middleton, Şubat ayının sonlarında 'koruyucu kemoterapi' tedavisine başladı ve iyileşme umutları varlığını sürdürüyor. Prens William ve Kate, çocuklarına odaklandılar ve prensesin sağlık durumunu Prens George, Prens Charlotte ve Prens Louis ile hassas bir şekilde paylaşmak için zaman ayırdılar. Şubat ayında kanser teşhisi konulan Kral, gelininin tedavisi hakkındaki "cesaretinden" dolayı "gurur duyduğu" ve son birkaç haftadır yakın temas halinde kaldığı söylentiler arasında yer alıyor.

Kate Middleton, kanser teşhisinin medyaya sızma tehdidine karşı kanser olduğunu açıkladığı videoyu hızlı bir şekilde yayınlamak zorunda kaldı

Haberler.com / Abdullah Teymur - Dünya

Kate Middleton Dünya 3.Sayfa Magazin Sağlık Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title