Haberler

Kabız olan adam, tedavi olmak için yılan balığını eve getirdi! Sonrası çok fena

Güncelleme:

Polonya'da kabız olan bir adam, hastaneye gidip tedavi olmak yerine makatına canlı yılan balığı koydu. Bir süre sonra yılan adamın bağırsakları ve midesine zarar verdi. Büyük acı çekmeye başlayan adam, dayanmayınca hastaneye gitti.

Polonya'da yaşanan olay duyanlara şaşkınlık yaşattı. Kabızlık tedavisi için tuhaf ve tehlikeli bir yol seçen adam ölümden dündü. Makatına yılan balığı koyan adamın bağırsakları ve midesi zarar gördü. Hastanede yapılan ameliyat sonrası yılan balığı adamın makatından çıkarıldı.

ETRAFTAKİLERİN ÖNERİSİYLE BU YOLA BAŞVURDU

Yerel kaynaklar, adamın etrafındaki bazı kişilerin, kendisine yılan balığının kabızlık tedavisi için etkili olduğunu, bu nedenle yılan balığı ile kabızlık sorununu çözmeyi tercih ettiğini söyledi.

Kabız olan adam tedavi için yılan balığını seçti! Sonrası çok fena

DÜNYANIN BİRÇOK YERİNDE BU YÖNTEM BENİMSENİYOR

Dünyanın bir çok yerinde yılan balığının kabızlık için etkili bir tedavi yöntemi olduğuna inanılıyor. 2021 yılında da Çin'de bir adam aynı amaçla makatına yılan balığı koyup hastanelik olmuştu.

Kabız olan adam tedavi için yılan balığını seçti! Sonrası çok fena

Zehra Yaşık
Haberler.com - Dünya

Polonya Dünya Haberler

500

Yorumlar (7)

Kenan ADAK:

Hastaneye niye gitmiş bi leylek işini gorurdu.

203
22
yanıtYanıtla
senar:

:))

yanıt23
yanıt18
Mikail arman:

Kenan gidip sen yardımcı olsaydın, temizleseydin !Tertemiz masum leyle'ği neden pis düşüncelerine malzeme ediyorsun.

yanıt22
yanıt15
Mikail arman:

Artık cehaletin, sapıklığın, sapkınlığın ve ahlaksızlığın en yoğun olduğu bir zamandayız. Her kabız olan sorumsuzca orasına birşeyler sokarak çözüm ararsa doktorlar ve sağlık merkezleri ne işe yarıyor ???

176
30
yanıtYanıtla
slim shady:

Zeytinyağı la!

91
17
yanıtYanıtla
Mikail arman:

Fatih öztürk,sende onun yaptığını acı biberlemi yapıyorsun ? Doktor, hastane ve tedavi kavramları ne demektir ! Hiçmi duymadınız ? Sizinki cahilliğinde ötesinde, sapkınlık gibi bişey.Yuh yani.

69
20
yanıtYanıtla
Fatih m ozturk:

Bu kimse acı turşu biber icat olundu haberi yokmu

59
8
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title