Haberler

İsrailli vekilden kan donduran sözler: Gazze'de masum kalmadı, hepsi yok edilmeli

Güncelleme:

İsrailli Milletvekili Nissim Vaturi, katıldığı bir radyo programında tüyler ürperten açıklamalarda bulundu. Gazze'nin yakılması gerektiğini söyleyen Vaturi, "Orada artık masumların kaldığını düşünmüyorum. Kim kaldıysa yok edilmeli" dedi.

İsrail Meclis Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Nissim Vaturi 7 Ekim'den beri ırkçı paylaşımlarına ve söylemlerine devam ediyor. Daha önce de yaptığı paylaşımlar yüzünden X'ten defalarca uyarı alan Vaturi, bu sefer de insanlığa karşı nefretini katıldığı bir radyo programında kustu.

"ORADA MASUM KALMADI, KALANLAR YOK EDİLMELİ"

İsrailli Radyo Kanalı Kol Barama'ya katılan Nissim Vaturi, " Gazze'den herkesi tahliye ettik. 1.900.000 kişiyi düzenli bir şekilde tahliye etmeyi başardık, geriye 100.000 kişi kaldı. Orada artık masumların kaldığını düşünmüyorum. Orada kim kaldıysa yok edilmeli, nokta… Gazze yakılmalı. Orada masum kalmadı, kalanlar yok edilmeli. Askerlerin yaralanmasındansa binaları yakmak, yıkmak daha iyidir. Bu konuda en ufak bir şüphem bile yok" dedi.

TEPKİ YAĞSA DA GERİ ADIM ATMADI

Daha önce sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı faşizan paylaşımlar sebebiyle gündeme gelen Nissim Vaturi, radyo programında söylediği sözler üzerine hem İsrail'den hem de dünyanın çeşitli noktalarından tepkiyle karşılaştı. Karşılaştığı tepki üzerine Nissim Vaturi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, "Gazze'de kalan teröristlerin imha edilmesi çağrısında bulundum. Uzun zaman önce tüm vatandaşlar güneye tahliye edildi. Yanıltmayı seven medya, dünyadaki İsrail düşmanlarına yardım etmeyi bırakın!" ifadelerini kullandı.

İsrailli vekilden kan donduran sözler: Gazze'de masum kalmadı, hepsi yok edilmeli

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Dünya

Milletvekili Sözler Radyo Masum Gazze Politika Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (7)

okan kara:

Tanrı İsrail'i korusun

2
26
yanıtYanıtla
Halit:

kudüs krallığı yıkıldığı gibi israilde yıkılacak

yanıt5
yanıt1
Kadir:

Masumları öldürdük bitti, şimdi de kalanını halledelim demiş, bak ne güzel itiraf edip kendilerini tescillemişler, ahirette de azabınız bu yüzden sürekli artacak, yandım dedikçe ateş daha da yakacak, susadım dedikçe kaynamış irinler boğazınıza dökülecek. Azaptan zerre hafifleme olmayacak. Şaka mı sanıyorsunuz bunu, o gün gelince görecek herkes

19
2
yanıtYanıtla
Solomon Kane:

eskilerin masalları sümerlerden devşirme

yanıt0
yanıt3
Solomon Kane:

amca çocuklarından biri harıl harıl çalışır üretir gelişir diğeri yiyip içip yatar eller havada kurtarıcı bekler sonuç ortada

2
2
yanıtYanıtla
Halit:

o devir bitti artık bizde üretiyoruz ve sonucunu göreceksin çok çok eskideki amcaoğlu

yanıt2
yanıt0
tahsin bueyuekkol:

Bu sefer dogruyu demis, israillier kalmis orada onlari yok etmeli

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title