Haberler

İsrail ziyaretinde ilginç anlar! Elon Musk, yanına gelen kişinin kim olduğunu öğrenince koşarak uzaklaştı

Güncelleme:

Dünyaca ünlü iş insanı Elon Musk'ın İsrail ziyareti geniş yankı uyandırdı. Gazze'deki katliama göz yumup İsrailli yetkililerle görüşen Musk, kendisiyle fotoğraf çektiren İsrailli vekilin, "Gazze'yi yakalım" diyen kişi olduğunu öğrenince apar topar oradan ayrıldı.

Sık sık yaptığı çıkışlarla adından söz ettiren Elon Musk, Gazze'de katliam yapıp 15 binden fazla canı öldüren İsrail'e gitti. Burada İsrail ile anlaşmalar imzalayan Musk, Twitter'de engellenmiş bir İsrailli vekilin isteği üzerine fotoğraf çektirdi. O anlarda Musk'un danışmanı araya girerek " Gazze'yi yakalım diyen kişi bu" ifadelerini kullandı. Musk ise bu uyarı sonrası hızla uzaklaştığı anlar kameralara yansıdı.

AĞIZ DEĞİŞTİRDİ

İsrail ile Hamas arasında 7 Ekim'den bu yana devam eden savaşta önce 4 günlük, sonra da 2 günlük ateşkes kararı alındı. Bu süreçte esir takası yapılırken, savaşın ilk günlerinden bu yana İsrail'in hain saldırılarına tepki gösteren milyarder iş insanı Elon Musk, İsrail' gitti. Burada Başbakan Netanyahu ve Cumhurbaşkanı Isaac Herzog ile bir araya gelen Musk ağız değiştirdi.

İsrail ziyaretinde ilginç anlar! Elon Musk o ismi duyunca basıp gitti

"GAZZE'Yİ YAKALIM DİYEN KİŞİ"

Musk'ın ziyareti sırasında İsrailli bir vekille yaşadığını diyalog ise dikkatlerden kaçmadı. Videoda Twitter'de engellenmiş bir İsrailli vekil, Elon Musk ile fotoğraf çekmek istiyor. Musk'un danışmanı ise araya girerek " Gazze'yi yakalım diyen kişi bu" şeklinde bir uyarı yapıyor. Musk ise bu uyarı sonrası hızla uzaklaşıyor.

İsrail ziyaretinde ilginç anlar! Elon Musk o ismi duyunca basıp gitti

2 GÜN ÖNCE İSRAİL'E GİTMİŞTİ

Elon Musk, İsrail Başbakanı Netanyahu ile 7 Ekim'de saldırıya uğrayan Kfar Aza beldesini gezmişti. Ziyaret kapsamında İsrailli yetkililer, Musk'a Hamas'ın askeri kanadı İzeddin el-Kassam Tugayları mensuplarınca 7 Ekim'de saldırıya uğrayan beldede yaşananlarla ilgili bilgi vermişti.

MUSK: HAMAS GRUBUNU YOK ETMEKTEN BAŞKA SEÇENEK YOK

Ziyaretin ardından Elon Musk skandal bir açıklamada bulunmuştu. İsrail'den yana taraf tutan Elon Musk, " Gazze'ye daha iyi bir gelecek sağlamak için Hamas grubunu yok etmekten başka hiçbir seçenek yok. Netanyahu da bu konuda hemfikir. Genellikle galip gelen, kaybedeni cezalandırır." ifadelerini kullanmıştı.

İsrail ziyaretinde ilginç anlar! Elon Musk o ismi duyunca basıp gitti

İSRAİL, MUSK İLE ANLAŞTI

İsrail İletişim Bakanı Shlomo Karhi, ABD'li milyarder Elon Musk ile sahibi olduğu uydu internet sistemi Starlink'in Tel Aviv'in onayı olmadan abluka altındaki Gazze Şeridi'ne uydu interneti sağlamaması konusunda prensipte anlaştıklarını duyurmuştu.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Dünya

Elon Musk İsrail Gazze Teknoloji Politika Dünya Güncel Haberler

Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Bakmadan Geçme

20 Nisan hangi burç? Nisan'ın 20'sinde doğanlar hangi burç oluyor? 20 Nisan burcu! İzmir Dikili orman yangını söndürüldü mü? Orman yangınında son durum 26-27 Temmuz Akaryakıt Fiyatları: Benzine, motorine, mazota zam veya indirim var mı, gelecek mi? Akaryakıt zammı ne zaman? 26-27 Temmuz bugün ve yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, kaç derece? Bu akşam kimin maçı var? Bugün TV'de kimin maçı var, ne maçı? 26 Temmuz bugünkü günün maçları Bingöl'de deprem mi oldu? Bingöl'de son dakika deprem oldu! Deprem şiddeti ve büyüklüğü kaç, nerede oldu? Son depremler AFAD ve Kandilli listesi Milli takım kadrosundan çıkarılan Tuğba Şenoğlu İvegin kimdir? Tuğba Şenoğlu İvegin kaç yaşında, nereli? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? Beyoğlu, Fatih, Sarıyer 26-27 Temmuz İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? Aliağa, Bergama, Çeşme 26-27 Temmuz 2024 İzmir su kesintisi listesi! Gaziantep GASKİ su kesintisi: Gaziantep'te sular ne zaman gelecek? Şahinbey, Şehitkamil, Nurdağı 26-27 Temmuz 2024 GASKİ su kesintisi listesi! Adana ASKİ su kesintisi: Adana'da sular ne zaman gelecek? Çukuorva, Karataş, Pozantı 26-27 Temmuz 2024 Adana su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? Karatay, Beyşehir, Ilgın 26-27 Temmuz 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? Alanya, Korkuteli, Demre 26-27 Temmuz 2024 Antalya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? İnegöl, Nilüfer, Mustafakemalpaşa 26-27 Temmuz 2024 Bursa su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? Yenimahalle, Sincan, Bala 26-27 Temmuz 2024 Ankara su kesintisi listesi!
İzmir'in Dikili ilçesinde orman yangını! Alevler saatlerdir kontrol altına alınamadı

İzmir'in Dikili ilçesinde orman yangını! Alevler saatlerdir kontrol altına alınamadı

500

Yorumlar (1)

aristoteles:

Bizim siyasetcilere bak mesela sinan oğan ne dediyse o plana sadık elon mas yanar döner adam

14
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title