Haberler

İsrail Başbakanı Netanyahu: 21 askerimizin hayatını kaybettiği olayla ilgili soruşturma başlatıldı

Güncelleme:

İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu, Gazze'de 21 askerin ölümüne yol açan olay hakkında İsrail Ordusu'nun bir soruşturma başlattığını belirtti. Bu olayın dün ölen asker sayısını 24'e çıkardığını belirten Netanyahu, Gazze'deki savaşın mutlak zafere kadar devam edeceğini ifade etti. İsrail askeri sözcüsü, Hamas güçlerinin bir tanka bomba atmasının ardından askerlerin iki binayı yıktığını ve 21 askerin öldüğünü söyledi.

İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu, Gazze'de 21 askerin ölmesi ile sonuçlanan olay ile ilgili İsrail Ordusunun soruşturma açtığını söyledi.

DÜN 24 ASKER HAYATINI KAYBETTİ

Ayrıca bu olayın dün ölen asker sayısını 24'e çıkardığını söyleyen Netanyahu, İsrail'in "mutlak zafer"e kadar Gazze'deki savaşa devam edeceğini ekledi.

İsrail Başbakanı Netanyahu: 21 askerimizin hayatını kaybettiği olayla ilgili soruşturma başlatıldı

İSRAİL ASKERİ SÖZCÜSÜ: TANKA BOMBA ATILINCA BİNALAR YIKILDI

İsrail askeri sözcüsü Tümamiral Daniel Hagari, askerlerin yıkmak için iki binaya mayın yerleştirdiklerini ve Hamas güçlerinin binaların yanında bulunan bir tanka bomba atmasından sonra binaların yıkıldığını ve 21 askerin öldüğünü söyledi.

OLAY ÇATIŞMANIN TIRMANDIĞI BİR DÖNEMDE GERÇEKLEŞTİ

Olay, Gazze'nin güneyindeki ana şehir Khan Yunus'un batısına derinlemesine ilerleyen İsrail, çoğunluğu Gazze'nin diğer bölgelerinden kaçan yüz binlerce kişinin sığındığı bölgelere yakın bölgelerde çatışmanın tırmandığı bir dönemde gerçekleşti.

İsrail Başbakanı Netanyahu: 21 askerimizin hayatını kaybettiği olayla ilgili soruşturma başlatıldı

YARALILAR HASTANELERDE MAHSUR KALDI

Gazzeliler, İsrail'in Pazartesi gününden bu yana hastaneleri basması ve saldırılar düzenlemesi nedeniyle yaralıların hastanelerde mahsur kaldıklarını söyledi.

Haberler.com / Abdullah Teymur - Dünya

Benjamin Netanyahu İsrail Gazze Savaş ve Çatışma Orta Doğu Politika Dünya Haberler

500

Yorumlar (21)

Hüseyin Kılıç:

Kökünüz kurusa da dünya rahat etse

432
7
yanıtYanıtla
Yorumcu Davut :

beddua ile olmuyo o işler. müslümanlar uyuyor. uyanmaya çalışanı da uyuyanlar baskılıyor. ülkede ki çatlak seslere baksana..

yanıt48
yanıt8
mert barlik:

Mazlum Gazze Halkı'na yaşattıklarınızın aynısını size yaşatan,sizi de o binaların molozların altında ezen Allah ne kadar da büyük...

280
6
yanıtYanıtla
ARSLANOĞLU Hakan:

21 bir en az 21 bin olur inşallah.

246
9
yanıtYanıtla
Deniz:

Amiin amin amin

yanıt91
yanıt3
Kemal Sağlam:

Israil yok olursun inşallah.

181
6
yanıtYanıtla
golebicemarti golebicemarti:

''İsrail için her şey bahane, Kurt, Kuzuyu yemeye karar vermiş bir kere.'' İsrail'den ahlaki davranış beklemek bile ahlaka aykırıdır. Tek çare iki devletli çözüm. Saygılarımla.

141
5
yanıtYanıtla
golebicemarti golebicemarti:

PKK'ya müzahir (meyilli) olan/olabilecek kardeşlerime seslenmek istiyorum. Seninle/Beni birbirimize düşürdüklerinde GAZZE'de Müslümanların başına gelenlerin Seninle/Benim başımıza da geleceğinden hiç şüphen olmasın. Senin kara kaşına/kara gözüne aşık değil onlar, aklını başına topla sevgili kardeşim. Sağlıcakla kal. Saygılarımla.

109
5
yanıtYanıtla
ugur bilgin:

Allah milyonlarca kez betarını vere kafir sana yok olasınız inşallah

77
3
yanıtYanıtla
Ozan METİN:

İnşallah bütün askerleriniz aynı sonu yaşar

69
3
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title