Haberler

Haluk Levent, Birleşmiş Milletler konferansında İsrail ve Netanyahu'yu kınadı

Güncelleme:

Şarkıcı ve Ahbap Derneği Başkanı Haluk Levent, Birleşmiş Milletler Sivil Toplum Örgütleri Konferansı'nda İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'ya sert tepki gösterdi. Levent, konferansta Ahbap Derneği hakkında konuşma yapacakken son dakikada konuşma metnini değiştirip Gazze'deki İsrail katliamına ilişkin konuştu. Netanyahu'ya seslenen Levent, "10 binden fazla çocuğun öldürülmesini nasıl haklı görebilirsiniz? Bu nedenle İsrail hükümetini, bu zulüm ve insani krizden dolayı kınıyorum." dedi.

Birleşmiş Milletler (BM) Sivil Toplum Örgütleri Konferansı'na, şarkıcı ve Ahbap Derneği Başkanı Haluk Levent'in sözleri damgasını vurdu. Kenya'da düzenlenen konferansa konuşmacı olarak katılan Levent, Gazze'deki katliama tepki göstererek İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'ya seslendi.

"SON DAKİKADA KONUŞMA METNİMİ DEĞİŞTİRME KARARI ALDIM"

Haluk Levent, Kenya'nın başkenti Nairobi'de düzenlenen BM Sivil Toplum Örgütleri Konferansı'nda konuşma yaptı. Sosyal medya hesabından konuşmasına ilişkin paylaşım yapan Levent, "Kenya'da Birleşmiş Milletler Sivil Toplum Örgütleri toplantısında aslında Ahbap faaliyetleri konusunda konuşmam istenmişti. "Son dakikada konuşma metnimi değiştirme kararı aldım. İsrail'in Gazze ve Refah soykırımını protesto edeceğiz. Her yerde edeceğiz." ifadelerini kullandı.

"GAZZE'YE YARDIM GÖNDERMEYİ DENEDİK AMA ENGELLERLE KARŞILAŞTIK"

Konferanstaki konuşmasında İsrail'in Filistinlilere yönelik katliamlarına vurgu yapan Levent, "Buraya bazı proje ve önerilerimi sizinle paylaşmak için gelmiştim. Ama bu sabah uyandığımda Gazze'de 600 binden fazla çocuğun büyük tehlike altında olduğunu öğrendim. Biz Ahbap olarak Gazze'ye insani yardım göndermeyi denedik ama pek çok engelle karşılaştık. Ve bildiğiniz gibi yüzden fazla Birleşmiş Milletler çalışını hayatını kaybetti." dedi.

NETANYAHU'YA SESLENDİ

Gazze'deki katliamların mimarı olan İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'ya seslenen Levent, "Başbakan Netanyahu'ya bir soru sormak istiyorum: 10 binden fazla çocuğun öldürülmesini nasıl haklı görebilirsiniz? Bu nedenle İsrail hükümetini, bu zulüm ve insani krizden dolayı kınıyorum. Ayrıca Gazze'deki savaşı protesto eden savaş karşıtı Yahudi toplumu da dahil olmak üzere, Amerikalı ve Fransız öğrencilerle dayanışma içerisindeyim." şeklinde konuştu.

Haberler.com / Abdullah Aydemir - Dünya

Birleşmiş Milletler Haluk Levent İsrail Ahbap Gazze İnsan Hakları Yaşam Dünya Haberler Son Dakika

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

500

Yorumlar (42)

Blackened:

Haluk Levent adamsın vesselam

1185
5
yanıtYanıtla
Ne Demeli:

Ağzına sağlık....

757
6
yanıtYanıtla
t t:

Helal olsun sana Haluk Levent

694
5
yanıtYanıtla
Işık Işık:

Allah razı olsun 2 cihanda yüzün gülsün...

635
4
yanıtYanıtla
Atilla Tanin:

Süper Allah razı olsun

483
3
yanıtYanıtla
Sefa:

vay be kardeşim ??????????????????

368
3
yanıtYanıtla
Hako Sanane:

Bunu duyan Ğırımyahu geri adım atarak Filistine özgürlük dedi.

16
281
yanıtYanıtla
Ara Dan:

Seni üzmüş ya o bile yeter

yanıt14
yanıt0
Panther Panthera:

Su ingilizce isini kavramak artik sart oldu. Yuksek sesle degil herkesin anladigi dilden konusup bu hayvanlari dize getirmek lazim. Hadi Bu yaz herkes ingilizce ogrensin be.

177
10
yanıtYanıtla
Sezgin Eker:

turkce ceviri bulsaydım iyidi

63
33
yanıtYanıtla
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title