Haberler

    Google'ın Başarı Sırrı Adwords Rakiplerini Kızdırdı

    1996 yılında kurulan Google'ın resmi görevi "uluslararası çapta bilgiyi bir araya getirerek evrensel olarak erişilebilir kılmak". Şirketin ilk mühendislerinden Amit Patel'in bulduğu ve çoğu zaman eleştirmenler tarafından hedef alınan resmi kurumsal sloganıysa "Don't be evil" (Kötü olma). #Google'a #Haksız #Rekabet #Suçlaması http://t.co/FDh7lTgGJB— Mytekno (@Myteknocom) 15 Avril 2015 Henüz Kaliforniya'da Stanford Üniversitesi'nde doktora öğrencisi olan Larry Page ve Sergey Brin'in bir araştırma projesinden doğan Google kısa sürede dünyanın bir numaralı arama motoru oldu.

    1996 yılında kurulan Google'ın resmi görevi "uluslararası çapta bilgiyi bir araya getirerek evrensel olarak erişilebilir kılmak". Şirketin ilk mühendislerinden Amit Patel'in bulduğu ve çoğu zaman eleştirmenler tarafından hedef alınan resmi kurumsal sloganıysa "Don't be evil" (Kötü olma).

    # Google'a #Haksız #Rekabet #Suçlaması http://t.co/FDh7lTgGJB— Mytekno (@Myteknocom) 15 Avril 2015

    Henüz Kaliforniya'da Stanford Üniversitesi'nde doktora öğrencisi olan Larry Page ve Sergey Brin'in bir araştırma projesinden doğan Google kısa sürede dünyanın bir numaralı arama motoru oldu.

    Dünyanın farklı yerlerindeki veri merkezlerinde bir milyondan fazla sunucuya sahip dev şirket her gün bir milyondan fazla arama talebine karşılık veriyor.

    Marka uzmanlarından Interbrand şirketinin sıralamasına göreyse Google 107 milyon Dolar mali değeriyle Ekim 2014'te Apple'ın ardından dünya genelindeki en büyük ikinci şirket konumununa geçti.

    Google gelirinin büyük bir kısmını reklamlardan sağlıyor. B

    Yazar:

    Etiketler:Gönderildi: 15 Nisan 2015

    İzlenme oranı: 0.0

    Oylar: 0

    Kaynak: Euronews.com / Dünya

    Kaliforniya Larry Page Google Dünya Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title