Haberler

Fransa Dışişleri Bakanı Catherine Colonna'dan skandal Ağrı Dağı paylaşımı: Ermenistan'a geri döndüm

Güncelleme:

Azerbaycan'ın Karabağ bölgesindeki anti terör operasyonu sonrası Fransa Dışişleri Bakanı Catherine Colonna, Ermenistan'a destek ziyaretinde bulundu. Sosyal medyadan Türkiye'yi hedef alan bir paylaşım yapan Colonna, Ağrı Dağı görselini kullanarak, "Ermenistan'a geri döndüm" ifadelerini kullandı.

Fransa Dışişleri Bakanı Catherine Colonna, sosyal medyada Ağrı Dağı'nın bir fotoğrafını paylaşarak, " Ermenistan'a geri döndüm" dedi.

ERMENİSTAN'A ZİYARETTE BULUNDU

Azerbaycan'ın Karabağ bölgesindeki anti terör operasyonu sonrası, Fransa Dışişleri Bakanı Catherine Colonna, bugün Ermenistan'a bir ziyaret gerçekleştirdi.

SKANDAL AĞRI DAĞI PAYLAŞIMI

Sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Colonna, Ağrı Dağı'nın bir fotoğrafını paylaştı ve "Ermenistan'a geri döndüm" ifadelerini kullandı. Colonna'nın paylaşımı tepkilere neden oldu.

Fransa Dışişleri Bakanı'ndan skandal Ağrı Dağı paylaşımı: Ermenistan'a geri döndüm

NE OLMUŞTU?

Azerbaycan ordusu, 19 Eylül'de Karabağ'da anayasal düzeni tesis etmek amacıyla antiterör operasyonu başlatmıştı. Karabağ'daki yasa dışı Ermeni silahlı güçler 24 saat süren operasyon sonrasında silah bırakmıştı.

Haberler.com / Emre İliksiz - Dünya

Ermenistan Azerbaycan Ağrı Dağı Türkiye Karabağ Fransa Ağrı Politika Dünya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title