Haberler

Eve giren kişi tarafından ilişkiye zorlanan genç kadın, hırsızın cinsel organını ısırarak kopardı

Güncelleme:

Gana'da evine giren hırsızın tabancayı kafasına dayayıp oral ilişkiye zorladığı genç kadın, şahsın cinsel organını ısırarak kopardı. Eve gelen polis, hırsızın kopan cinsel organını bulup, ameliyat ile yerine dikilmesi için hastaneye yolladı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Gana'da öğrenci olan 24 yaşındaki Justina Donker'ın evine, Emmanuel Ankron isimli şahıs girdi. Hırsızlık için girdiği evdeki değerli eşyaları toplayan Ankron, evden çıkmadan önce pantolonunu indirip Justina'yı oral ilişkiye zorladı. Justina ise Ankron'un cinsel organının dişlerinin arasına alarak kopardı.

TABANCAYI KAFASINA DAYADI

Justina, polise verdiği ifadede gece yarısı evden sesler gelmesi üzerine uyandığını, uyandığı anda Ankron'u elinde bıçak ve tabanca ille başucunda gördüğünü söyledi. Tabancayı kendisine doğrultup para ve cep telefonunu aldıktan sonra evden çıkmak üzereyken tabancayı kafasına dayayıp zorla kendisi ile oral ilişkiye girmesi istediğini ve kendisinin de şahsın cinsel organını ısırarak kopardığını ifade etti.

Eve giren kişi tarafından ilişkiye zorlanan genç kadın, hırsızın cinsel organını ısırarak kopardı

HIRSIZ HASTANEYE KALDIRILDI

Olaydan sonra eve gelen polis ve sağlık ekipleri Ankron'u hastaneye kaldırdı. Polis evde yaptığı arama sonrası Ankron'un kopan cinsel organını bulup, ameliyat ile yerine dikilmesi için hastaneye yollandı. Olay ile ilgili soruşturma devam ederken Ankron'un tedavisinden sonra ifade için emniyete götürüleceği belirtildi.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Gana Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (36)

Tuğba:

Ağzına sağlık

60
2
yanıtYanıtla
Tuna:

Korkulur senden, sende ısırırsın.

yanıt6
yanıt19
Feminist kadın:

Boğazında kalsın vampir kadın

11
35
yanıtYanıtla
Üzgün Kassız:

Entry nick uyumu yok nedense. Senin daha çok desteklemen lazımdı

yanıt0
yanıt0
hamza:

kıskandın sen

yanıt1
yanıt2
vatandaş:

boğazında kalsın dediğine göre pis sapık hırsızın yaptığını onaylıyorsun galiba.ohhh kadın iyi yapmış

yanıt1
yanıt1
hak:

neden yerine dikilmesi için hastaneye gönderiliyor ki oracıkta o eerkeğin kafasına skscak polis nokta.

34
8
yanıtYanıtla
Üzgün Kassız:

Keşke kopardıktan sonra ayaklarıyla çiğneseydi. Kah ne yapsaydı boynuna kolye mi?

yanıt0
yanıt0
kah:

Senin gibi düşünenlerin yarın böyle potansiyel manyak olma ihtimali yüksek dikkat et .

yanıt11
yanıt31
İsmail Titiz:

Hırsız cezasını bulmuş

33
0
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title