Haberler

Erkekler, hayatları boyunca kaç kadınla beraber oluyor? 35 ülkeyi kapsayan araştırmada zirvede Türkiye var

Güncelleme:

35 ülkeyi mercek altına alan bir çalışmada, farklı ırklardaki erkeklerin hayatları boyunca kaç partnerle cinsel ilişki yaşadığı analiz edildi. Çıkan sonuçlarda ortama 14.5 partnerle Türkiye listenin en başında yer aldı. Listenin ikinci sırasında ise Avustralyalı erkekler bulunuyor.

Bir erkek ruh sağlığı platformu tarafından yürütülen araştırma, farklı ırklara mensup erkeklerin hayatları boyunca kaç kişiyle cinsel birliktelik yaşadığını analiz etti.

ZİRVEDE TÜRKİYE VAR

Listenin zirvesinde Türkiye bulunuyor. Türk erkeklerinin hayatları boyunca ortalama 14,5 partner ile ilişki yaşadığı ortaya konuluyor. Onları ise 13,3 ortalama ile Avustralya izliyor. Sonraki 13.2 ile Yeni Zelanda olurken, İzlanda ve Güney Afrika hayatları boyunca 13 ve 12.5 ortalamayla ilk beşi tamamladı. Sonuçlara göre İngiliz erkeklerin yaşamları boyunca ortalama 9.8 partnerle ilişki yaşadı. 35 ülkenin yer aldığı araştırmada İngiltere 16. sırada yer aldı. Listenin sonunda ise ortalama 3 partner ile Hindistan yer aldı.

"KENDİNİZİ BU RAKAMLARLA KARŞILAŞTIRMAYIN"

Anketi gerçekleştiren Manuel Tıp Direktörü Dr. Eirim Chaudry, araştırmaya ilişkin, "Bazı ülkelerdeki insanların diğerlerinden daha fazla cinsel partneri olduğu kanıtlansa da, kendinizi bu rakamlarla karşılaştırmamak önemlidir." dedi.

Chaudry, sözlerini şöyle sürdürdü: "Araştırmamız, erkeklerin bekaretini kaybetme yaşının da dünya çapında farklılık gösterebileceğini gösteriyor. Pek çok Avrupa ülkesi de dahil olmak üzere, cinsiyete daha liberal bir bakış açısı olarak düşünülebilecek yerlerde, yaş ortalamasının daha düşük olduğunu görebiliriz."

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Avustralya Britanya Türkiye Haberler

500

Yorumlar (40)

alp:

çok büyük marifet gerçekten, ihtiyacımız vardı bu bilgiye.

416
41
yanıtYanıtla
celil özen:

Bu anketteki birincilik yüksek ihtimal bizdeki fazladan atma huyumuzdan geliyor

274
12
yanıtYanıtla
HAKAN ARSLANOĞLU:

Kadınlara soruyorlar "kocanız sizi aldatsa ne yaparsınız" Alman kadın, hemen boşanırım. Fransız kadın, emin olmak için araştırırım. İngiliz kadın hiç affetmem intikam alırım. Türk kadını; Benim kocam yapmaz.

247
19
yanıtYanıtla
Niyazi Göl:

Bence o sayı daha fazladır

164
95
yanıtYanıtla
özgür :

YALAN HABER YOK ÖYLE BİŞİ. BEN KENDİMDEN BİLİYORUM :)

219
24
yanıtYanıtla
Fenerli :

Bu istatistik veriler yanlış olmalı turkiyede 14 kadınla evlenen bir adam süresiz nafaka olarak hepsine verebilir mi? Bir tanesi bile adamın hayatını ölene kadar ekonomik olarak bitiriyor. Nafaka borcunun sınırı var ama ölünce bitiyor nasıl bir sistemse. 1988 yılında iyi kazık atmışlar bu kanunla

141
88
yanıtYanıtla
Ahmet Doğan:

Evlilik olarak değil kaç farklı kızla veya kadınla beraber oldun diyor yani evlilik olarak değil farklı disi sayısıyla alakaki konu

yanıt0
yanıt0
Tevhidi Öğren İslam tevhid dinidir:

Sözde islam ülkesi. KENDİNİZİ KANDIRİYORSUNUZ. İSLAMLA ZERRE ALAKA KALMAMİŞ.

189
29
yanıtYanıtla
Hops Dediks:

Önce sen uygula

yanıt0
yanıt0
engin. :

yalan

164
24
yanıtYanıtla
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title