Haberler

Erdoğan'ın "Bir gece ansızın gelebiliriz" resti Miçotakis'e Türkçe bile öğretti! Skandal "Dayılık yok" ifadesi

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Türk jetlerini taciz eden Yunanistan'a yönelik "Bir gece ansızın gelebiliriz" resti Atina yönetiminin uykularını kaçırdı. Yunanistan Başbakanı Miçotakis'in art arda skandal tepkiler gösterdiği rest sonrası sosyal medyaya düşen bir video ise büyük ses getirdi. Miçotakis'in Erdoğan'a yönelik "Dayılık yok" ifadesini kullandığı konuşmayı izleyenler "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çıkışı Yunan başbakana Türkçe öğrettirdi" yorumunda bulundu.

Ege'de tansiyon gün geçtikçe artıyor. Yunan kuvvetlerinin Ege'deki adaları silahlandırması, ABD'nin ülkelerindeki üslerin sayısını arttırmasına izin vermesi ve son olarak ticari bir gemiye uluslararası sularda taciz ateşi açılması gözleri bölgeye bir kez daha çevirdi.

MİÇOTAKİS TÜRKİYE'YE MESAJ VERMEYE KALKTI

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "İzmir'i unutma Yunanistan. Bir gece ansızın gelebilir" sözleri sonrasında gerek Yunan hükümeti gerek ise Yunan basını büyük korku yaşadı. Ettikleri ihlalleri görmeyen ve düşmanca tutuma karşı tutarsız açıklamalarda bulunan Yunanistan'da Başbakan Miçotakis'in gündeminde yaşanan gerginlik vardı.

KÜSTAH "HAYIR" YANITI

Miçotakis katıldığı bir programda ülkesinin planlaması ile ilgili açıklamalarda bulunurken Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Türkiye'ye mesaj vermeye kalktı. Miçotakis, Erdoğan'ın sözlerine karşı 'Hayır' ifadesini kullanırken Türkçe cevap verdi.

TÜRKÇE ÖĞRENDİ

"Dayılık yok" sözlerini kullanan Miçotakis'in videosu sosyal medyada bir anda gündem oldu. Sosyal medya kullanıcıları "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çıkışı Yunan başbakana Türkçe öğrettirdi" yorumunda bulundu.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Dünya

Recep Tayyip Erdoğan Yunanistan Türkiye Ankara Atina Haberler

500

Yorumlar (12)

Sadık:

Muhalefet bu yunana sessiz niye çünkü Amerika abileri

63
54
yanıtYanıtla
Mehmet YILMAZ:

Yazık size ya. Yazık. Ne yapacağız şimdi. Yetki mevcut yönetimde. Seyrediyoruz bakalım ne yapacaklar. Geçen seçimde de Hollandayla papaz olmuştuk. Bakalım bu seçimde kimle papaz olacağız. Çünkü oy için gerginliklik lazım.

yanıt26
yanıt33
muhterem hayati:

Haziran 2023 Türkiye Cumhuriyeti seçimi Temmuz 2023 Yunanistan seçimi

yanıt7
yanıt1
Hsn:

bu da yeni moda oldu ülkede bir mevzu ortaya çıksa hemen seçim var yaaaa ondaaaan ezberi öttürülmeye başladı.

yanıt2
yanıt3
Doğuş:

Allah var adamlardan ters bir laf yada tehdit duymadık

37
37
yanıtYanıtla
Hamit Gündoğdu:

Şüphesiz Allah var olanı biteni insanın ruhunu, fıtratıni da en iyi bilen odur. Ancak Adamlar her türlü tacizi futursuzca yapıyor ama biz sadece çene yapıyoruz.

yanıt17
yanıt3
Oktay Gögtaş:

Yunanistan ile savaşacak kadare büyük bir problem yok. Gazlamayın insanları...

16
23
yanıtYanıtla
Recep Yılmazer:

Nasıl yani?tehdit dediğin sadece sözlü olarakmı algılıyorsun.sözlü olmadıkça tehdit anlamayalım.ozaman s300 lerle f16 uçaklarımıza adalardaki teçhizatlara üsleride tehdit olarak görmeyelim..

30
4
yanıtYanıtla
Mehmet YILMAZ:

O adalar ile ilgili yıllardır muhalefet soru soruyor. Seçim öncesimi geldi akıllarına o adalar. Bir şey olacağı yok. Her iki tarafta seçime oynuyor.

yanıt10
yanıt11
tahsin bueyuekkol:

Yakinda Türkce konuşmalari mecbur

22
11
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title