Haberler

Erdoğan'ın "Bir gece ansızın gelebiliriz" çıkışına Yunanistan'dan bir skandal tepki daha: Ne gece ne de gündüz gelebilirler

Güncelleme:

Yunanistan'da iktidar partisi Yeni Demokrasi Milletvekili ve eski Dışişleri Bakanı Dora Bakoyannis, Türkiye-Yunanistan arasındaki gerilime ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Bakoyannis; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, "Bir gece ansızın gelebiliriz" sözlerini hatırlatarak, "Ne gece ne de gündüz gelebilirler, çünkü alacağı cevap çok güçlü olacaktır" dedi.

Türkiye'den gelen açıklamalara yönelik Yunanistan'ın "net bir pozisyonu" olduğunu söyleyen Dora Bakoyannis; Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarını işaret ederek, "Türkiye şu anda eşi görülmemiş bir tehditler zirvesinde. Daha önce bu tür söylemleri, özellikle de Cumhurbaşkanı'ndan hiç duymadım" ifadelerini kullandı.

"YUNANİSTAN'IN YANIT VERMEYECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORLARSA YANILIYORLAR"

Bakoyannis; Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, "Bir gece ansızın gelebiliriz" sözlerini hatırlatarak, "Ne gece ne de gündüz gelebilirler, çünkü alacağı cevap çok güçlü olacaktır. Yunanistan'ın yanıt vermeyeceğini düşünüyorsa yanılıyor" dedi. Bakoyannis ayrıca, Türkiye'nin, Yunanistan'ın yeni silahlanma programından 'korktuğunu' ve bundan dolayı Türkiye'nin kendisini 'güvensiz hissettiğini' öne sürdü.

Erdoğan'ın 'Bir gece ansızın gelebiliriz' çıkışına Yunanistan'dan bir skandal tepki daha: Ne gece ne de gündüz gelebilirlerDora Bakoyannis.

"ERDOĞAN, ABD'YE MESAJ VERMEK İSTİYOR"

Dora Bakoyannis, "hiçbir hükümetin, ülkenin egemenliğinin ihlalini kabul edemeyeceğini" vurgulayarak, "Erdoğan'ın, hem Türk kamuoyuna hem de ABD'ye mesaj vermek istediğini" iddia etti.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN NE DEMİŞTİ?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Samsun'da düzenlenen Teknofest Karadeniz'de konuşmuştu. Yunanistan'ın Türk jetlerine tacizine tepki gösteren Cumhurbaşkanı, Atina yönetimini, "Ey Yunan, tarihe bak, tarihe dön, çok daha fazla ileri gidersen bunun bedeli ağır olur. Yunanistan'a tek cümlemiz var, İzmir'i unutma" ifadeleriyle uyarmıştı. Erdoğan ayrıca, "Adaları işgal etmeniz falan bizi bağlamaz, vakti saati geldiğinde gereğini yaparız. Hani diyoruz ya, bir gece ansızın gelebiliriz" ifadesini kullanmıştı.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Dünya

Recep Tayyip Erdoğan Yunanistan Türkiye Atina İzmir Haberler

500

Yorumlar (41)

Mayks Con:

Kimse yanlış anlamasın ama adamlar doğru söylüyor.

93
145
yanıtYanıtla
Bilir Kişi:

Senin dibine üsleri kuracaklar, uçaklarına radar kilitleyecekler. Sonra doğruyu söylüyorlar. Sizin zihniyetinizden cidden sıkıldık artık!

yanıt140
yanıt39
Bilir Kişi:

Zaten en başta yıllar önce yapılan anlaşmalar gereği, o üsleri silahlandıramaz. Karşıdakiler buna rağmen silahlandırıp üs kuruyorlar. ANladın mı? bastı mı kafa şimdi?

yanıt81
yanıt18
Zulkarneyn :

yorumlarda Yunan aleyhine yapılan yorumların yarısına dislike koyduklarına göre, biz bunları denize dökememişiz. Hayranları ve torunları içimizde. sirtaki yapan ,domuz yiyen vekilleri olan partiye oy verenler.

104
48
yanıtYanıtla
seyfullah aydın:

feslimi fessizlermiydi keşke yunan galip gelsin diyorlarmıydı

yanıt48
yanıt20
İDRİS ÇELİK:

Ben onu bunu tanımam Allah yolunda şehit olmak kafirler ile savaşmak için her zaman hazırım kuran da yazıyor müslümanlar çok iyi bilir zaten inançsız insanlar ise bir defa olsun türkçe mealini bile okumaz selam olsun Allah yolunda kardeşlerime

90
59
yanıtYanıtla
tahsin bueyuekkol:

O zama öğlen gelecez

129
18
yanıtYanıtla
Sedat Kolsuz:

Yunan'a ufak bir gösteri yapma zamanı geldi

124
21
yanıtYanıtla
Demir Acer :

ya giren cikan yok secim propagandasi bu tur demecler secim oncesi her ulkede vardir

91
49
yanıtYanıtla
ENGİN :

böyle basit ülkelerin bizim ile denkleşmeye çalışmasına üzülüyorum

112
23
yanıtYanıtla
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title