Haberler

Dünyaca ünlü fast-food restoranında, sos nedeniyle çıkan kavgada 16 yaşındaki kız bıçaklanarak öldürüldü

Güncelleme:

Dünyaca ünlü restoranının önünde 16 yaşındaki genç kızın, tatlı sos üzerine çıkan bir tartışma sonucunda bıçaklanarak öldürülmesi, Washington D.C.'de büyük üzüntü yarattı. Olayın ardından tutuklanan şüpheli genç kız, kendini savunmak için Naima'yı bıçakladığını söyledi.

Washington'da dünyaca ünlü fast-food zincirinin önünde sos 16 yaşındaki Naima Liggon ile başka bir kız arasında ekşi ve tatlı sos üzerine tartışma çıktı. Tartışma sırasında diğer kız Naima'yı defalarca bıçakladı. Çevredekiler tarafından ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Naima hayatını kaybetti.

TATLI VE EKŞİ SOS ÜZERİNE TARTIŞMA ÇIKTI

Duruşmada Dedektif Brendan Jasper'ın ifadesine göre, Naima Liggon'un bıçaklanma olayı,tatlı ve ekşi sos üzerine yaşanan bir tartışma nedeniyle başladı. İddiaya göre, 16 yaşındaki bir genç kız olan Liggon ile başka bir genç kız arasında tartışma çıktı ve bu tartışma sonrasında bıçaklama olayı gerçekleşti. Olayı soruşturan yetkililer, tartışmanın ardından 16 yaşındaki genç kızın Naima'ya bıçakla saldırdığını, Naima arkadaşı ile arabaya binmek üzereyken Naima'yı bıçakladı.

KENDİNİ SAVUNMAK İÇİN BIÇAKLAMIŞ

Mahkeme duruşmasında ismi açıklanmayan 16 yaşındaki kız, bıçaklamanın kendini savunma amaçlı olduğunu iddia etti. İlk etapta ikinci derece cinayetle suçlanan genç kız tutuklandı ve daha sonra mahkemeye çıkarıldı. D.C. Yüksek Mahkeme Yargıcı Sherri Beatty-Arthur, genç kızın Cuma gününe kadar gözaltında tutulmasına karar verdi.

AİLESİ KAHROLDU

Ailesi, Naima Liggon'un genç yaşta yaşamını yitirmesinin ailesini arkadaşlarını ve topluluğu derinden etkilediğini söyledi. Olayın yaşandığı tarih, Liggon'un yaz tatilinin sona erdiği ve okula dönüşü için hazırlandığı gün oldu.

BÖLGEDE 16 YAŞINDAN KÜÇÜKLERE SOKAĞA ÇIKMAK YASAK

Bu olay, 16 yaşındaki ve daha küçük gençler için birçok bölgesinde sokağa çıkma yasağı getirildiği bir dönemde meydana geldi. ABD'nin farklı bölgelerinde benzer trajik olaylar, genç yaşta hayatların yitirilmesine neden oluyor ve toplumun güvenliği ve gençlerin korunması önemli bir konu olarak öne çıkıyor.

Haberler.com / Abdullah Teymur - Dünya

Washington Naima 3.Sayfa Dünya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title