Haberler

Ansell, Avrupa Ameliyathane Hemşiresi Hero Ödülünü Kazananları Duyurdu

Koruma çözümlerinde dünya çapında bir lider olan Ansell, birinci Ansell Cares Avrupa Ameliyathane Hemşireleri H.E.R.O. Hizmet Ödülünü kazananları duyurdu.

Koruma çözümlerinde dünya çapında bir lider olan Ansell, birinci Ansell Cares Avrupa Ameliyathane Hemşireleri H.E.R.O. Hizmet Ödülünü kazananları duyurdu.

Ansell, Avrupa Ameliyathane Hemşireleri Birliği (EORNA) ile ortaklaşa düzenlenen 2015 ödülü, hasta bakımında olağanüstü beceri ve kalite sergileyen ve personel eğitimi ve gelişimine derinden bağlılık sergileyen perioperatif hemşirelerine verildi. Bugün beş Avrupa ülkesinde, kazananların hastanelerinde ödül törenleri gerçekleştirildi.

Ansell, EMEA ve APAC Bölgesi CCO'su (Chief Commercial Officer) Peter Dobbelsteijn, bu konuda şunları söyledi: "Bize 20 Avrupa ülkesinden 150 aday bildirildi ve etkileyici bir uzmanlık, insani beceri ve liderlik rolü çeşitliliği ile karşılaştık. 71 ülkeden insanlar, hemşire kahramanları için 156.000'in üzerinde oy verip haberlerin yayılmasına yardımcı olarak bu ödüllere gerçekten uluslararası bir nitelik kazandırdı. Pozitif sağlık hizmeti sonuçları elde edilmesinde perioperatif hemşirelerin oynadığı anahtar rolü bizimle birlikte kutladıkları için kendilerine teşekkür etmek istiyoruz."

Perioperatif hemşire kahramanlarını aday göstermeleri ve seçilenlere internet üzerinden oy vermeleri için uzman hemşireler, doktorlar ve cerrahlar davet edildi. En fazla oy verilen 5 aday, H.E.R.O. ödülünü aldı ve bu kişilere, 2500 Avro değerindeki Ansell bağışının cerrahiyle ilgili hangi hayır kurumuna yapılmasını istediklerini belirtme imkanı tanındı. Kazanan isimler;

İlknur Yayla, Türkiye, Acıbadem Kozyatağı Hastanesi - Friends of African Nursing (FoAN) hayır kurumunu seçti.

Mateja Stare, Slovenya, Ljubljana Üniversitesi Tıp Merkezi - bağışını Médecins sans Frontières (Avusturya) ve Operation Smile (Birleşik Krallık) arasında böldü.

Enrique Cosme Pereira, İspanya, Innova Ocular Clínicas Oculsur - Lifebox hayır kurumuna bağış yapmayı seçti.

Irina Lampinen, Estonya, Tartu Üniversitesi Hastanesi - Chaine de l'Espoir- Keten van Hoop (Belçika) seçimini yaptı.

Sandra Morton, İrlanda, St James's Hastanesi - Friends of African Nursing (FoAN) hayır kurumunu seçti.

Adayların, EORNA ile ortaklaşa değerlendirildiği bildirildi. Ansell Healthcare, Ansell Cares eğitim programından spesifik kurslar ile EORNA'nın Eğitim Akreditasyon Kurulunu (ACE) desteklediğini açıkladı. EORNA Başkanı Caroline Higgins, şu açıklamayı yaptı: "Bu ödül, olağanüstü bir inisiyatif ve son derece olumlu tepkiler aldı. Mesleğimize büyük katkılarda bulunan ve takdir görmeyi hak eden bu özel meslektaşlarımıza teşekkür etme fırsatını yakalamış olmaktan memnuniyet duyuyoruz." - BRÜKSEL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Dünya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title