Haberler

'Almanya Türkiye'yi kıskanıyor' yorumuna Alman büyükelçiden yanıt: Zannetmiyorum

Güncelleme:

Almanya'nın Ankara Büyükelçisi Jürgen Schulz, merak edilen "Almanya Türkiye'yi kıskanıyor mu? sorusuna "Bence 'kıskançlık' doğru kelime değil. Almanya'nın Türkiye'yi kıskandığını zannetmiyorum" şeklinde yanıt verdi.

Almanya Büyükelçiliği'nin resmi hesabından, Ankara Büyükelçisi Jürgen Schulz'un Türk vatandaşlarından gelen sorulara verdiği yanıtlar paylaşıldı.

MERAK EDİLEN SORU SORULDU

Türk vatandaşlarının merak ettikleri arasında "Almanya Türkiye'yi kıskanıyor mu? sorusuna da yer verildi.

"ALMANLARIN TÜRKİYE'YE DEĞER VERDİĞİ DOĞRUDUR"

Büyükelçisi Jürgen Schulz, söz konusu soruya, "Bence 'kıskançlık' doğru kelime değil. Almanya'nın Türkiye'yi kıskandığını zannetmiyorum. Almanya da zaten Türkiye gibi büyük bir ülke. Güçlü, başarılı ve çeşitlilik dolu bir ülke. Fakat Almanya'da birçok insanın Türkiye'ye çok değer verdiği doğrudur. Normal dönemlerde, yani pandemiden önce, örneğin 2019 yılında 5 milyon Alman'ın Türkiye'yi ziyarete gelmesi bunun göstergesi" yanıtını verdi.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Türkiye Almanya Ankara Haberler

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Bakmadan Geçme

Brighton Chelsea maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Chelsea maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.United Newcastle maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Brighton Chelsea maçı CANLI izle! 15 Mayıs Brighton Chelsea maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? VAR kalkıyor mu? Premier Lig'de VAR sistemi kaldırılacak mı? Emekliye refah payı verilecek mi? SON DAKİKA! Emekliye refah payı ne zaman, Temmuz'da mı verilecek? Nicolo Zaniolo, EURO 2024'te neden yok? Zaniolo sakat mı, 2024 Avrupa Şampiyonası'nda niye yok? Uğurcan Çakır Galatasaray'a gidecek mi? Transfer iddiası! 15-16 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 15-16 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi!
2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

500

Yorumlar (13)

ahmet say:

bence sadece gülmüştür madem kıskanıyoruz orda kaç milyon türk yaşıyor çalışıyor türkiyede kaç alman vatandaşı yaşıyor çalışıyor almanya vizeyi kaldırsa türkiyenin nüfusunın yarısı gider ekonomi sıkıntılardan dolayı

180
18
yanıtYanıtla
serdar Yılmaz :

Almanlar bizi hayatta kıskanmaz.. Yaptığımız doğru bir şey varsa sadece takip ederler..Almanların Kıskandığı Tek Ülke var ABD dir..Çünkü 2. Dünya Savaşında ABD kendilerini yerle bir etti...!!!

93
12
yanıtYanıtla
corç:

almanya tabi bizi kıskanacak. ülkemiz cennet gibi ülke sn Cumhurbaşkanımızın yaptırdığı yollar kaliteli, köprüler süper. sayısız camiimiz var. alım gücü yüksek vatandaş mutlu daha ne olsun. İstanbul bizim bizim. kanal istanbul'uda yapıcaz daha da kuduruyorlardır şimdi.

12
57
yanıtYanıtla
Osman Tokgonul:

Yalancılaaaarr, kıskanıyorsunuz işte kıskanıyorsunuz . Nedenini de söyleyeyim . Bizim dronumuz vaaaar sizin var mı ? Bizim senelerdir uçan ve inmeye de niyeti olmayan uçağımız vaaar , sizin var mı ? Motoru olmayan tanklarımız var sizin var mııı ? Yine motorsuz aliköfterlerimiz vaaar sizin var mıı ? Kıskanç kediler sizi

53
9
yanıtYanıtla
Milliyetçi:

BOM BOŞŞŞŞŞ BİR YORUMM YAŞAMA ARKADAŞ ÜLKEMDE YA bir insan ülkesini bu kadar mı sevmez şu yoruma bak dalga geçmiş resmen adam ülkesiyle ayıptır yaa

yanıt1
yanıt15
Osman Tokgonul:

Var sayalım boş yorum yaptım ve de sen bu yorumun boş olduğunu vurguluyorsun ... Eeeyyyy kendini MİLLİYETÇİ olarak tanımlayan kardeşim , arkadaşım , ülke daşım ... SEN YILLARDIR BU BOŞ DEDİĞİN HAYALLERİN PEŞİNDEN KOŞUYORSUN . Daha uyanmayacak mısın ?

yanıt18
yanıt0
Serdar turgut :

Bence madem kıskanıyoruz Suriyeliler sizde kalsın diye para ödediğimiz halde neden ölümü göze alarak hala bize geliyorlar ?

22
35
yanıtYanıtla
Se. Ba.:

Biri bunu ensonhaber'e de anlatsın

50
3
yanıtYanıtla
Vatandaş :

Ben de olsam kıskanırım. Adamlar çalışıp çabalayıp emek sarfediyor; üretim yapıp dünya markalarını üretiyor. Bizim ülkede vergi olarak adamların ettiği kardan daha yüksek para alıyor devlet hiç bir şey üretmeden, vermeden. Bizi kıskanmayıp kimi kıskanacaklar?

40
1
yanıtYanıtla
Arif Temel:

adamın bakışlarından belli kesin kıskanıyor

25
5
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title