Haberler

AB'yi sarsan rüşvet skandalı! "Ben masumum" dedikten sonra evinden deste deste para çıktı

Güncelleme:

Avrupa Parlamentosu'ndaki rüşvet skandalı ile ilgili olarak başlatılan soruşturma derinleşiyor. Olayla ilgili gözaltına alınan ve önceki gün avukatı aracılığıyla bir açıklama yapan ve masum olduğunu ifade eden Avrupa Parlamentosu Başkan Yardımcısı Eva Kaili'nin evinden deste deste para çıktı.

Avrupa Parlamentosu Başkan Yardımcısı Yunan milletvekili Eva Kaili ile birlikte çok sayıda kişinin geçen hafta yapılan baskınla gözaltına alınmasının yankıları giderek büyüyor.

YAPILAN OYLAMA SONRASI GÖREVDEN ALINDI

Dünya Kupası'na ev sahipliği yapan Katar adına lobi yaparak parlamento kararlarını etkilemekle suçlanan Kaili dahil 5 kişinin gözaltına alınması Brüksel'de şok etkisi yarattı. 44 yaşındaki Yunan Sosyalist milletvekili Kaili, Orta Doğu ile ilişkilerden sorumlu Avrupa Parlamentosu Başkan Yardımcısı olarak görev yapıyordu. Kaili, dün Avrupa Parlamentosu'nda yapılan oylama ile görevinden alındı.

EVLERİNDEN DESTE DESTE PARA ÇIKTI

Kaili'nin tutukluluğu ile ilgili kararın bugün verilmesi beklenirken, Belçika ve Yunan medyası da yeni bilgileri kamuoyu ile paylaştı. Belçika'nın çok okunan gazetelerinden Le Soir, yapılan baskında 1.5 milyon eurodan fazla nakit paranın Kaili ile birlikte eski İtalyan vekil Pier Antonio Panzeri'nin evinden çıktığını aktardı. Gazete, sadece Panzeri'nin evinden 600 bin euro çıktığını da açıkladı.

AB'yi sarsan rüşvet skandalı! 'Ben masumum' dedikten sonra evinden deste deste para çıktı

"MASUMUM" DEDİ, SAATLER SONRA PARALAR ÇIKTI

Geri kalan yaklaşık 900 bin euronun ise Kaili ile partneri Francesco Giorgi'nin evinden çıktığı belirtildi. Dün avukatı aracılığıyla "masumum" diyen Kaili'nin evinden çıkan paraların fotoğraflarını da Belçika medyası paylaştı. Fotoğraflarda deste deste paraların yanı sıra birçok hediye de yer alıyor.

AB'yi sarsan rüşvet skandalı! 'Ben masumum' dedikten sonra evinden deste deste para çıktı

BABASI YAKAYI ELE VERDİ

Kaili'nin babasının Brüksel'deki Sofitel isimli bir otelde içinde para dolu bir çantayla yakalanması sonrasında Belçika polisinin harekete geçtiği belirtildi. Belçika polisinin bu gelişme sayesinde herhangi bir izin almadan Kaili'nin dokunulmazlığını ortadan kaldırarak evinde arama yapabildiği de kayıtlara geçti.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500

Yorumlar (7)

Ercan Ercan:

Dış güçler yok.?!?! Tüm yalan dolan rüşvet gibi olaylar sadece bizde olur.... Avrupa da olmaz kafasını yaşayan tröller bu haberi İYİ okuyun .

75
42
yanıtYanıtla
Onder Yildiz:

Bizde belediye seçimlerinden tut,devletle ilgili bir işin olduğunda arsa,devlet arazisi kiralama,elektrik su baglatma oralara vs ne olduğunu görebilirsin sevgili emekli dayı.

yanıt4
yanıt0
Samet Aslan:

Çok da güzelmiş:))

83
10
yanıtYanıtla
Halil Bagır:

Avrupa Parlamentosu Başkan Yardımcısının evini aramak ta ne demek! Kesinlikle montajdır. Millet iradesini baltalamaya yönelik bir kumpastır. Çamur at izi kalsın. Yemezler. Demek ki dıj güjler Yunanistanla da uğraşıyor. Halk bu oyunu görüyor.

30
4
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

onlarda da oluyor mu be ya bu tür işler derken baktım ki bize en yakın olanlarından çıkmış. yakınımızda olunca bulaştırmışız:))

18
6
yanıtYanıtla
Hasan Akdemir:

İnsan aynı insan da , yönetim farklı olunca neler oluyor.

17
3
yanıtYanıtla
Saim Cakir:

BESLEYİN YUNANI ÇALSIN SİZİ.

7
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title