Haberler

7 aydır kayıp olan kocasının peşine düşen kadın, havalimanında gördüğü manzarayla yıkıldı

Güncelleme:

Malezya'daki evinden 2022 yılının başında ayrılan ve yaklaşık 7 aydan bu yana kayıp olan kocasını arayan kadın, kocasının izini sürdükten sonra gittiği havalimanında hayatının şokunu yaşadı. Kocasını başka bir kadın ile gören öfkeli eş, havalimanının ortasında genç adamla tartıştı.

Malezya'da evden ayrılmasının ardından tam 7 ay boyunca sırra kadem basan ve her türlü iletişim yolunu kapatan adamın eşi, adım adım iz sürdükten sonra kocasının bir havalimanında olduğunu tespit etti.

ÇOCUĞUYLA BİRLİKTE GİTTİ

Çocuğuyla birlikte havalimanına giden kadın, eşinin yanında başka bir kadın görünce adeta öfkeden deliye döndü. Eşi ve kadının yanına giderek, ne yaptıklarını sordu. Bu sırada lafa girmek isteyen kadını 'sen kimsin?' diye engellerken, eşinede 'unutma ki hala yasal olarak evliyiz' diyerek sert çıktı.

7 aydır kayıp olan kocasının peşine düşen kadın, havalimanında gördüğü manzarayla yıkıldı

"ÇOCUĞUMUZ HEP SENİ SORDU

Genç kadın, kocasına yaptığı hareket nedeniyle öfke duyduğunu belirterek, "Oğlumuz sürekli babasının nerede olduğunu sordu. Ben de Singapur'a para kazanmaya gittiğini söyledim." ifadelerini kullandı.

7 aydır kayıp olan kocasının peşine düşen kadın, havalimanında gördüğü manzarayla yıkıldı

MEĞERSE ÖĞRENCİSİYMİŞ

Adamın yanındaki genç kızın kim olduğu da çok geçmeden ortaya çıktı. Buna göre, adamın keman öğretmeni olduğu ve keman öğrettiği kızla ilişki yaşamaya başlamasının ardından onunla beraber kaçtığı belirtildi. Sosyal medyada da paylaşılan fotoğraflara çok sayıda yorum geldi.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Malezya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title