Haberler

Kuzey Kore askerlerinden gövde gösterisi! Betonu yumruklarıyla parçalayıp, cam ve bıçakların üstüne yattılar

Güncelleme:

Son dönemde füze denemeleriyle dünyayı tedirgin eden Kuzey Kore'de askerlerin sergilediği gövde gösterisi büyük ses getirdi. Kuzey Kore lideri Kim'in de yakından takip ettiği gösteride, askerler tuğla ve betonları yumruklarıyla parçaladı, cam ve bıçakların üstüne yatıp akrobatik dövüş hareketleri sergiledi. Propaganda videosu olarak yorumlanan görüntüler uluslararası medyanın gündeminde geniş yer buldu.

Koronavirüsün tetiklediği ekonomik krizle mücadele ederken, diğer yandan füze denemelerine hız veren Kuzey Kore, bu kez askerlerin yaptığı gösteriyle uluslararası medyanın gündeminde.

KİM GÖSTERİYİ YAKINDAN TAKİP ETTİ

Kuzey Kore ordusundaki gelişmeleri yakından takip eden Devlet Başkanı Kim Jong-un ve üst düzey askeri yetkililer, gösteriyi yakından takip etti. Kuzey Kore analisti Martyn Williams'ın sosyal medyada paylaştığı görüntülerde askerler, tuğla ve betonları yumruklarla parçalıyor, cam ve bıçakların üstüne yatıyor, akrobatik dövüş hareketleri sergiliyor.

Kuzey Kore askerlerinden gövde gösterisi! Betonu yumruklarıyla parçalayıp, cam ve bıçakların üstüne yattılar

PROPAGANDA VİDEOSU OLARAK YORUMLANIYOR

Kim Jong-un'un askerlerin performansını büyük bir keyifle takip ettiği görülüyor. Propaganda videosu olarak yorumlanan görüntüler, Kuzey Kore'nin nükleer füzelerle ilgili açıklamalarından sonra geldi.

NÜKLEER DENEMELER CAYDIRIYOR

Kuzey Kore, denemelerin gerekçesinin ABD istilasını caydırmak için olduğunu öne sürerken, "Kore Yarımadası'ndaki muhtemel bir savaşın önündeki engel ABD'nin merhametinden kaynaklanmıyor. Bunun sebebi ülkemizin günden güne büyüyen caydırıcı gücü. İstilacı güçleri kontrol altında tutuyor" açıklaması yapılmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Kim Jong-un Kuzey Kore Haberler

500

Yorumlar (6)

tarafsızgörüş:

Osmanlı tokadını tatmamış bunlar

35
11
yanıtYanıtla
FENERBAHÇE CUMHURİYETİ :

Bıkmadınız Osmanlıcılık oynamaktan

yanıt19
yanıt11
Samet Aslan:

Sıkıysa kırmayın. kim onları füzenin ucunda gönderir

15
4
yanıtYanıtla
Emrah Cagigan:

1 mermiye bakar

14
3
yanıtYanıtla
Kadir Buyuk:

bir 9 mm e bakar fazla gaza gelmesin

10
3
yanıtYanıtla
Abdullah Atik:

OTURUN İŞİNİZE GÜCÜNÜZE BAKIN KAFAYI YEMİŞLER ...

10
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title