Haberler

Dün Serdar Ortaç'la boşanan Chloe Loughnan, sabaha karşı hastanelik oldu

Güncelleme:

Serdar Ortaç ve Chloe Loughnan, 5 yıllık evliliklerini dün anlaşmalı olarak tek celsede bitirdi. Boşanma haberleri çıktıktan sonra rahatsızlanan Chloe, bugün sabaha karşı hastaneye kaldırıldı. Ortaç ise tedavi altına alınan eski eşini hastanede yalnız bırakmadı.

2014 senesinde dünya evine giren ve sürekli haklarında çıkan boşanma haberlerini yalanlayan Serdar Ortaç ile Chloe Loughnan dün boşandı. Birlikte Beykoz Adliyesi'ne gelen çift, anlaşmalı olarak boşandı.

TEK CELSEDE BOŞANDILAR

Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programının sunucuları, geçtiğimiz Çarşamba günü Serdar Ortaç ve Chloe Loughnan çiftinin anlaşmalı olarak boşanma kararı aldığını duyurdu. Çıkan haberlerin ardından Serdar Ortaç, MS hastalığından dolayı Chole ise mide rahatsızlığından dolayı hastaneye kaldırılmıştı.

Dün Serdar Ortaç'la boşanan Chloe Loughnan, sabaha karşı hastanelik oldu

"BUGÜN BOŞANDIK, AKŞAM YİNE FENALIK GEÇİRDİ"

Dün tek celsede boşanan çiftten Chloe Loughnan, bugün sabaha karşı yine hastanelik oldu. Midesinden rahatsızlanan eski eşi Chloe'nin yanında olan Ortaç, şunları söyledi: "Allah ne isterse o olur, kader bu. Ben eski hanımdan daha iyiyim. Bugün boşandık akşam yine fenalık geçirdi. O bana hanımlık yapmış düşmanım değil. Asıl burada olmazsam adam değilim. Şu an tedavi altında durumu iyi serum takılı ve dinleniyor."

Dün Serdar Ortaç'la boşanan Chloe Loughnan, sabaha karşı hastanelik oldu

Kaynak: Magazin

Beykoz Adliyesi Chloe Loughnan Serdar Ortaç Kanal D Haberler

500

Yorumlar (80)

bin ali in ali:

ikinizde bi geberseydinizde kurtulsaydik

10
16
yanıtYanıtla
tuba:

bir insansın ölmesini dileyecek kadar ne kötülügü oldu size yada diger insanlara böle kötü niyet dileklerde bulunmak yerine allaha tevekküllerini bir tık daha yönelmeleri ve islah olmalarıda size iyi niyet olurdu ali bey iyi bayramlar . .

yanıt7
yanıt1
M.Y:

Onlardan önce senin helvanı yerler anlamazsın bile . .

yanıt3
yanıt0
bin ali in ali:

yemeye alisiksiniz sanirim, m. y yillardir iki zibidi nereyi hangi haber sayfasini acsan ordamemleketin baska meselesi yokmus gibi, tuba hanim ahmet kaya bu zibidiler yuzunde fransaya gitti ve vatan hasteriylen oldu adam

yanıt1
yanıt0
HEP VER, NAH AL:

Diyanetten biri ''Akıl sağlığı yerinde, büluğ çağına girmiş ve dini açıdan zengin sayılan her Müslüman''ın kurban ibadetinden sorumlu olduğunu belirten Muslu, temel ihtiyaçların ve borcun dışında 80, 18 gram altın, bunun değerinde para veya eşyası bulunan kişinin dinen zengin sayıldığını ve kurban kesebileceğini'' söylemis. . . Peki vatandasin ''Allah versin'' dedigi, dünya kadar borc altinda olan, cocuklarina ekmek götüremeyen kisilere Allah Baba''nin bir koyun gönderecegi an gelecek mi?

6
20
yanıtYanıtla
PUTPEREST:

KARDEŞ SEN HANGİ DİNE HİZMET EDİYORSUN YA , MİSYONERMİSİN

yanıt3
yanıt4
HEP VER, NAH AL:

PUTPEREST. . . yok ben süspansiyonelim, itirazin mi var? Sana bir Largo Paşa göndereyim, ama fazla acitmayanindan, ona anlatabilirsin derdini.

yanıt2
yanıt5
GEREĞİ DÜŞÜNÜLDÜ:

eşya nerden çıktı artı Yaratan her şeyin sahibidir. eğer gönderdiği nimetlerini deniz mürekkep orman kalem olsa saymayla yetmez. senin gibi elinde ayfon altında orrr eksozlu araba olanlara vererek o garibanlarıda sen gör ki büyük sevap alasındiye süre veriyor, sosyal adalet için. garibide sizgibileride böyle imtihan ediyor. bektaşi laflarla aklınca konuşma birgün bir kor ben nerden gedim dersin Tövbeye gel alaylı konuşmadan dolayı.

yanıt4
yanıt1
HEP VER, NAH AL:

GEREĞİ DÜŞÜNÜLDÜ, sen müsterih ol. . . Ben kendime düseni yaptim, yapiyorum, yaparim. Lakin senin dedigin gibi din, min yönüyle degil, insani yönden. Kiminde din vardir ama insanlik ve vicdan kalmamistir; kiminde din kalmamis, ama insanlik ve vicdan had safhaya ulasmistir. Ben ikincisinden olmaktan gurur duyan bir kisi OLDUM.

yanıt2
yanıt1
mert:

kardeşim allah vermiş kuluna herşeyi aklını kullan rahat yaşa insan doğdun insan gibi yaşa insan olarak öl ama bu dunyada birileri halkın parasını malını allah bizim lle beraberdir diyerek yediği için sana bana bir şey kalmıyor dedimya allah bizim ile beraber diyorlar şirkin babasını yapıyorlar müşriklere rahmet okukuturlar zaten şeytana gerek yok onlar için şeytan bile bunlardan geri kalır şeytanın bile bunlara vesvese vermeye gücü yetmez şeytan on numara dindar olur bunların yüzünden

yanıt2
yanıt0
Tüm 80 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title