Haberler

Dul olduğu için kız vermediler! Ailelerin kavgasında bir kişi canından oldu

Güncelleme:

Adana'da eşinden boşandıktan sonra evlenmek isteyen şahıs, "dul" olduğu için kızın ailesi tarafından istenmeyince kavga çıktı. Çıkan kavgada dul olduğu gerekçesiyle kız verilmeyen şahsın ağabeyi, önce darbedildi sonra da tabanca ile öldürüldü.

Merkez Seyhan ilçesi Mestanzade Mahallesi'nde Erhan Arıkoler (28) içinde eşi ve babasının da olduğu otomobili kullanırken darbedilip tabanca ile vurularak öldürüldü. Eşi gözleri önünde öldürülen Derya Arıkoler olay yerinde gözyaşlarına boğuldu.

DUL OLDUĞU İÇİN EVLİLİKLERİNE KARŞI ÇIKTILAR

Olaydan hemen sonra Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri zanlıları yakalamak için çalışma başlattı. Polisin yaptığı çalışmada, iddiaya göre, öldürülen Erhan Arıkoler'in kardeşi Taşkın Arıkoler (27) bir süre önce eşinden ayrılıp Aleyna Ö. (18) isimli genç kız ile sevgili oldu. Ancak Aleyna Ö.'nün annesi Ebru (41) ile kız kardeşi Melisa Ö. (19) bu duruma erkeğin dul olması nedeniyle karşı çıktı. Ancak çift ailenin karşı çıkmasına rağmen evleneceklerini söyledi.

Dul olduğu için kız vermediler! Ailelerin kavgasında bir kişi canından oldu

TARTIŞMA ÇIKINCA AKRABALARINI ÇAĞIRDILAR

Bunun üzerine olay günü anne ve abla telefonla Taşkın Arıkoler'i konuşmak için evlerine çağırdı. Eve gelen Arıkoler'e anne ve abla, "Sen dul erkeksin, bizim kızımızla evlenemezsin vazgeç" dedi. Ancak Arıkoler, "Aleyna'yı seviyorum onunla evleneceğim" diye yanıt verdi. Bunun üzerine taraflar arasında tartışma çıktı. Tartışma çıkınca Melisa Ö. telefonla akrabalarını arayıp çağırdı. Bunu duyan Arıkoler de ağabeyi Erhan Arıkoler'i aradı. Ağabey Arıkoler yanına eşi ve babasını alarak olay yerine geldi.

AĞABEY EŞİNİN YANINDA ÖLDÜRÜLDÜ

Bu arada olay yerine Melisa Ö.'nün çağırdığı akrabaları Mehmet S. (24), Mahmut P. (24), Cabbar Y. (29), Furkan S. (18) ve Abdürrahim G. (21) geldi. Sokakta karşılaşan iki grup arasında önce sözlü tartışma başladı. Tartışma bir süre sonra kavgaya dönüştü. İki grup arasında çıkan arbedede Mehmet S., tabancayla Erhan Arıkoler'i karısının yanında darp edip başından vurarak öldürdü. Polis bu tespiti yaptıktan sonra aralarında anne ve ablanın da olduğu 7 zanlıyı gözaltına aldı. Ayrıca evlerde yapılan aramada 2 tabanca ve 6 tüfek ele geçirildi.

"KIZI VERMEK İSTEMEDİK"

Melisa Ö'nün ifadesinde, "Taşkın ve yanındakiler bizim evi basacaklardı. Babam evde yoktu. Korktum, onun için kuzenime haber verdim" diyerek kendisini savunurken, katil zanlısı, "Kızı vermek istemedik. Kavga çıktı" diye ifade verdiği öğrenildi. Zanlılardan anne ve abla ifadelerinin ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. Adliyeye sevk edilen Mehmet S. Mahmut P. Cabbar Y. Furkan S. ve Abdürrahim G. ise nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından tutuklandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Haberler

Bakmadan Geçme

Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 158 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki!
500

Yorumlar (18)

osman batur:

kızın saçı uzun aklı kısa olurmuş. dürüst insanlarla konuşurlar, 4 kendini bilmezle de evlenirler. sonuç bu.

24
10
yanıtYanıtla
Zzzzzz:

Bak bu konuda üstün yetenekleri var

yanıt1
yanıt1
hepsi 30 yaş altı:

Bir de bu zamanda 30 yaş altında evlenmek nedir ya, aklınız yerinde mi?

0
19
yanıtYanıtla
Kara:

Kızı Vermiyorlarsa dön evine git , niye olay çıkartıyorsunuz. İnsan değilmisiniz , sözden anlamıyormusunuz.

12
6
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Kiz tarafi hakli bi kizin hayatini kararttin bosamissin bide kendinden 10 yas kuçuk kizi alacaksin aile kizini vermemekle sonuna kadar hakli

5
11
yanıtYanıtla
Adınızı yazınız...:

Tamam da bu boyuta nasıl geldi olay

yanıt2
yanıt0
Adsız:

Sevmişler birbirlerini. Sen aşk nedir bilir misiniz.

yanıt1
yanıt0
kimin hayatı karardı:

haberi iyi oku VATANDAŞ kız tarafı vuruyor damat adayının abisini eşinin yanında. . kızın hayatı kararır mı hiç gider başka koca bulur

yanıt0
yanıt0
samuray:

dünyada kız mı kalmadı o olmaz öbürü olur

12
2
yanıtYanıtla
Adsız:

Sevgiden ne anlarsınız siz. Evlenmek için evlenenler.

yanıt1
yanıt1
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title