Haberler

Düğün Konvoyundaki Kazaya Vekiller Müdahale Etti

Yozgat'ın Sorgun ilçesinde, düğün konvoyundaki bir otomobilin elektrik direğine çarpması sonucu 7 kişi yaralandı. Kazanın ardından yaralılara ilk müdahale, şenliğe katılmak üzere yola çıkan CHP Genel Başkan Yardımcısı Zeynep Altıok ve CHP İstanbul Milletvekili Ali Şeker tarafından yapıldı.

Damat Ahmet Sungur (21) yönetimindeki W 85878F Avusturya plakalı otomobil, Bedir Baba Mahallesi Beğendik Kooperatif Evleri Kaplıcalar kavşağında refüjdeki elektrik direğine çarptı.

Kazada damat ile araçta bulunan gelin Şüheda (27), Esma (18) ve Hümeyra Yolbilir (25) ile Zahide (23), Emre (24) ve Ceylin Erdoğan (1) yaralandı.

Yaralılara ilk müdahaleyi, ilçedeki Bahadın Kültür Şenliği'ne katılmak üzere yıla çıkan CHP Genel Başkan Yardımcısı Zeynep Altıok ve CHP İstanbul Milletvekili Ali Şeker yaptı.

Altıok ve Şeker, ambulanslar gelene kadar yaralıların başında durdu.

Yaralıların Sorgun Devlet Hastanesi'ne kaldırılmasının ardından, milletvekilleri araçlarına binerek Bahadın Kültür Festivali'ne katılmak üzere yoluna devam etti.

Kaynak: AA / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Zeynep Altıok Yozgat Sorgun Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title