Haberler

Ünlü İş Adamının Kızı, Cinayete Kurban Gitti

Güncelleme:

Ünlü milyoner David Millane'ın kızı, Yeni Zelanda'da bir hosteldeyken kayboldu. Ailesinin kendisinden haber alamadığı genç kızın cansız bedeni bulundu. Cinayet, genç kızın sosyal medya hesabına yapılan yorum sayesinde çözüldü.

Yeni Zelanda milyoner David Millane'ın kızı Grace Millane'ı arıyordu ancak üzücü haber bugün geldi. Polisler 22 yaşındaki genç kızın cansız bedeninin bulunduğunu açıkladı.

Grace Millane geçtiğimiz haftalara Yeni Zelanda'da sırt çantasıyla tatile çıkmıştı. Lüks mekan istemeyen Millane, hostelde kalmayı tercih etmişti. Kaldığı süre boyunca her gün sosyal medya üzerinden ailesi ile görüşen Grace'ten bir süre sonra haber alınamamaya başladı.

EN SON EĞLENCE MEKANINDA GÖRÜNTÜLENDİ

En son arkadaşları ile bir eğlence mekanındayken görüntülenen Grace'e doğum gününde ulaşmaya çalışan ailesi yine haber alamayınca polise haber verdi. Auckland, Yeni Zelanda'daki hostel odasına geri dönmediği tespit edilen genç kadını bulmak için polis geniş çaplı soruşturma başlattı.

Doğum Gününde Sırra Kadem Basan Ünlü Milyoner David Millane'ın Kızı Cinayete Kurban Gitti

ÜZÜCÜ HABER GELDİ

Kayıp ilanını paylaşan Grace'in abileri de "kız kardeşimiz 5 gündür kayıp. Bilenler lütfen haber versin" açıklamasında bulundu. Ancak günlerce süren aramanın sonucunda bugün üzücü haber geldi. Polis genç kızın cansız bedeninin bulunduğunu ve 26 yaşındaki bir kişinin gözaltına alındığını açıkladı. Kimliği Jesse Kempson olarak açıklanan zanlının Grace'in hesabını daha önce de takip ettiği belirlendi.

Doğum Gününde Sırra Kadem Basan Ünlü Milyoner David Millane'ın Kızı Cinayete Kurban Gitti

"ÇOK GÜZEL VE GÖZ ALICISIN"

Zanlının, Grace'in kaybolmasından kısa süre önce Facebook fotoğrafının altına "çok güzel ve göz alıcısın" yorumunda bulunduğu belirlendi. Yetkililer ikilinin Tinder aracılığıyla tanıştığını belirtirken, buluşmalarından kısa bir süre sonra genç kızın öldürüldüğünü tahmin ediyor.

Ünlü Milyoner David Millane'ın Kızı Cinayete Kurban Gitti

BAŞBAKAN ÖZÜR DİLEDİ

Öte yandan Yeni Zelanda Başbakanı Jacinda Ardern ise Grace'in ölümünün ardından basının karşısına çıktı. Ardern, "Kızınızın bizim ülkemizde güvende olması gerekirdi ama olamadı. Bunun için çok özür dilerim" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Sosyal Medya Yeni Zelanda 3.Sayfa Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (16)

DÜRBÜNLÜ:

gavurcuklara üzülmeye degmez,

7
38
yanıtYanıtla
wer:

Senin gibi sığırlara değer mi

yanıt0
yanıt0
tades:

bizde olsa kader. kız çocuğu başı boş bırakılır mı veya bu işin fıtratında var denirdi

25
3
yanıtYanıtla
Ayşe deniz:

ölene bile saygımız yok bizim ''kızınızın bizim ülkemizde ne işi vardı'' derler .

yanıt0
yanıt0
KAAN:

ADAMLAR ÖZÜR DİLİYOR ÜZLÜYORLAR BİZDE OLSA SEVİNİR BİR GAVUR EKSİLDİ DERLER BENİM GİBİ MİLLİYETÇİ İNSANI BİLE SOĞUTTULAR YAZIK BİZE

15
9
yanıtYanıtla
isim:

onlardaki polislere bak birde bizim yağ tulumlarına

11
12
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

''Kızınızın bizim ülkemizde güvende olması gerekirdi ama olamadı. Bunun için çok özür dilerim'' dedi.

18
0
yanıtYanıtla
OLDU:

TİNDER ve internet üzerinden tanışma programları kullananlar. . Bırakın bu tip şeyleri kanlı canlı bildiğiniz insanlarla normal ilişkiler kurun. . Psikolojileriniz hep bozuk. .

13
1
yanıtYanıtla
HEBELEHÜBELELOPLÜÜPP:

olabilir böyle şeyler. . bunlar işin doğasında da var diyebilirdi başbakan :)))

10
2
yanıtYanıtla
ONUR:

vay be ne başbakanlar var diğer ülkelerde

11
1
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title