Haberler

Doğru Hamlede Buluşalım, Projesine Büyük Ödül

Güncelleme:

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin "Doğru Hamlede Buluşalım" projesi, 'Sporun Devleri Buluşuyor Ödül Gecesinde" en iyi proje ödülü aldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin "Doğru Hamlede Buluşalım" projesi, 'Sporun Devleri Buluşuyor Ödül Gecesinde" en iyi proje ödülü aldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği "Doğru Hamlede Buluşalım" projesi Türkiye'nin en prestijli spor dergilerinden biri olan Spor& Spor Dergisi tarafından düzenlenen 'Sporun Devleri Buluşuyor Ödül Gecesinde" en iyi proje ödülü aldı. Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın katılımlarıyla gerçekleştirilen ödül töreninde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi adına ödülü, Başkan Vekili Zekeriya Özak aldı.

Bir otelde gerçekleştirilen ve Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın onur konuğu olduğu geceye, Devlet Eski Bakanları Kürşad Tüzmen, Yücel Seçkiner, Saffet Arıkan Bedük, Milletvekilleri, Gençlik ve Spor Bakanlığı bürokratları, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Başkanı Uğur Erdener, sporcular ve çok sayıda davetli katıldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Satranç sporunun tabana yayılması amacıyla hayata geçirilen ilköğretim birinci sınıf öğrencilerine yönelik satranç takımı dağıtımı projesi 2013 yılında hayata geçirildi. 2013 yılında başlatılan proje kapsamında Büyükşehir Belediyesi 36 bin 500 adet satranç takımı dağıttı. 2014 yılında ise 28 bin 500 adet satranç takımı birinci sınıf öğrencilerine verildi. Büyükşehir 2015 yılı eğitim öğretim döneminde ise yine birinci sınıflara 26 bin 555 adet satranç takımı verecek. Böylece üç yıl içinde toplam 91 bin 555 adet satranç takımı verilmiş olunacak. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Akif Çağatay Kılıç Kürşad Tüzmen Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title