Haberler

Doğan'a Kardeş Belediye Başkanından Ziyaret

İzmit Belediyesi’nin kardeş belediye anlaşması yaptığı Mardin Yeşilli Belediye Başkanı Hayrettin Demir, Başkan Dr. Nevzat Doğan’ı makamında ziyaret etti.

İzmit Belediyesi'nin kardeş belediye anlaşması yaptığı Mardin Yeşilli Belediye Başkanı Hayrettin Demir, Başkan Dr. Nevzat Doğan'ı makamında ziyaret etti.

Geçtiğimiz aylarda AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı ile birlikte Mardin'e giden İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, burada Mardin Yeşili Belediyesi ile kardeş belediye anlaşması imzalamıştı. Bu kapsamda Mardin Yeşili Belediye Başkanı Hayrettin Demir, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'a iade-i ziyarette bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ve misafiriyle yakından ilgilenen Doğan "Mardinli hemşehrilerimizin yüreğinin sıcaklığını, ülke sevdalarını iyi biliyoruz. Oranın dost insanlarının kokusunu getirdiniz. Oralar da bizim memleket toprağımız" dedi.

Mardin Belediyesi ile birçok alanda işbirliği yapacaklarını ifade eden Başkan Doğan, "Birbirimize katkılar sağlayacağız. Zaten aramızda olan Mardinli hemşehrilerimizle, İzmitli hemşehrilerimizin gönül köprülerini daha da sağlamlaştıracağız. Bu anlamda kardeş belediyecilik çalışmaları ayrı bir katkı da sağlayacak. Bin yılladır bu coğrafyayı vatan edinen biz Müslüman Türkler, Türkiye Cumhuriyeti, hep bu birlik beraberlik sayesinde, Mardin'inden İzmit'ine bütün halkının kardeşçe birbirine sarılmasından bugüne gelmiştir. Bu güç, bu birliktelik, bütün dünyadaki Müslümanların güvencesi olmuştur. Bizler daha da iyi ve güçlü olmak zorundayız. Bu kardeşlik ilişkileri, birlik ve beraberliğin daha da güçlenmesi, yarınlarda daha büyük daha güçlü Türkiye'nin, tıpkı ataları gibi dünyaya, medeniyeti, adaleti, hakkı, hukuku götüren bir Türkiye olarak devam etmemizi sağlayacak" şeklinde konuştu.

Yeşilli Belediye Başkanı Hayrettin Demir, Başkan Doğan'a Mardin halkının sevgi ve selamlarını ileterek, "Mardinli dostlarımdan, oradaki hayranlarından selam ve sevgi getirdim. Doğusuyla, batısıyla, kuzeyiyle, güneyiyle biz büyük Türkiyeyiz. Biz büyük Türkiye olduğumuzu 15 Temmuz'da gösterdik. Büyük ümmet, büyük millet, büyük devlet, büyük bayrak ve büyük ecdadın torunları olduğumuzu 15 Temmuz gecesi dünyaya bunu kanıtladık. Bizi bölmek isteyenler, o siyonistler, o Haçlılar büyük bir hüsrana uğradılar. 15 Temmuz akşamı onlar için kara bayram, ümmeti Muhammet için, Türk Milleti için bir zafer bayramı olmuştur" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Yeşilli Belediye Başkanı Hayrettin Demir, Başkan Doğan'a meşhur Mardin mangalı hediye etti. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İzmit Belediyesi Hayrettin Demir Nevzat Doğan Yeşilli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz kimdir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kaç yaşındaydı ve nereli? MEHMET ALİ YILMAZ ÖLDÜ MÜ? Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü mü bulundu, ne oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title