Haberler

Camiye giren hırsız, 8 bin liralık ses cihazını kefene sarıp çaldı

Güncelleme:

Diyarbakır'da namaz kılma bahanesiyle camiye giren hırsız, 8 bin lira değerinde ses kayıt cihazını kefene sarıp kayıplara karıştı. Olay anı anbean kameraya yansırken, cami cemaati hırsızın bir an önce yakalanmasını istediğini söyledi.

Geçtiğimiz gün öğlen saatlerinde Bağlar ilçesinde bulunan bir camide yaşanan olayda, ezan okumak için camiye gelen caminin imamı, ses cihazının olduğu odaya girince cihazın yerinde olmadığını fark etti. Güvenlik kameralarını izleyen imam, ses cihazının bir kişi tarafından çalındığını gördü.

NAMAZ KILMA BAHANESİYLE CAMİYE GİRİYOR

Görüntülerde, hırsızlık şüphelisinin elinde bir poşet ile namaz kılmak bahanesiyle camiye girdiği görülüyor. Söz konusu camide bir süre dolanan hırsızlık şüphelisi, kimselerin olmamasından faydalanarak ses cihazının olduğu caminin ikinci katına doğru yöneliyor.

İNCELEME BAŞLATILDI

Bir süre ses cihazının olduğu odada bekleyen şüpheli, daha sonra yanında getirdiği kefen bezine 8 bin lira değerindeki ses cihazını sarıp camiden ayrıldığı görülüyor. Cami cemaati, zanlının bir an önce yakalanmasını isterken, güvenlik güçleri olayla ilgili geniş çapta inceleme başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Diyarbakır Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (10)

adsız:

ne diyelim allah yardım etsin . eğer çalışacak , ekmeğini kazanacak yada düzenli bir gerili olsaydı zaten bu acı olayı yapmazdı kimse keyfinden yapmıyorki

8
30
yanıtYanıtla
muallim:

senin evine girseydi aynı yorumu yapar mıydın?

yanıt1
yanıt0
aa:

bu soyledıgın sadece gunahı paylasanların dıger kısmı. . bu adamı aklamaz. . bunu yaptıranda yapanda helak olacak.

yanıt1
yanıt0
realist:

o zaman senin evini de keyfinden soymasın dikkat et

yanıt0
yanıt0
Yalan biter Gerçek kalır:

Seni Sarıp Sarmalayacak Bir Kefenin bile Olmayacak ALLAH Cezanı verecek,

16
5
yanıtYanıtla
adaletsizadalet:

senide taşıyacaklar o beyaz bezin içinde.

13
4
yanıtYanıtla
vahdettin bayram:

bu tür hırsızlıkların bu ülkede cezası yok. . .

5
1
yanıtYanıtla
Düriyem.:

Kanaatimce şeytan artık insanlarla uğraşmayı bıraktı.

2
0
yanıtYanıtla
realist:

çünkü insanlar şeytanın ta kendisi :)

yanıt0
yanıt0
Edip:

Demek bu hırsızlar yola kefeni ile çıkmışlar

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title