Haberler

Diyarbakır'da baz istasyonu, dev karpuz maketi ile kamufle edildi

Güncelleme:

Diyarbakır'da bir kavşağa yapılan baz istasyonu, dev karpuz ve sur maketi ile kamufle edildi. Çevre esnafı baz istasyonlarının kentin figürleri ile kamufle edilmesine tepki gösterirken daha önce de şehrin farklı noktalarına konulan karpuz içinden çıkan çocuk ve baklava taşıyan adam maketleri gündem olmuştu.

Dün Diyarbakır'da bir tıra yüklenmiş dev karpuz ve sur figürünün sosyal medya platformlarında paylaşılması gündem olmuştu. Bu maketlerin akıbeti bugün belli oldu.

Diyarbakır'da bazı kavşaklara baz istasyonu konulurken, bunlardan bir tanesi Diyarbakır karpuzu ve surlar ile kamufle edildi.

Diyarbakır'da baz istasyonu, dev karpuz maketi ile kamufle edildi

"KARPUZUN BU ŞEKİLDE KULLANILMASINA KARŞIYIZ"

Diyarbakır karpuzu figürüyle baz istasyonunun kamufle edilmesinin kabul edilir bir şey olmadığını belirten esnaf Mehmet Ali Akkuş, "Burada bulunan vatandaşların karşı çıkması üzerine şu anda karpuz içerisinde kamufle edilmesini göz boyama olarak görüyorum. Bunun ilerde insan sağlığına yönelik nereye varacağını kestiremeyiz. Diyarbakır'a özgü karpuz figürünün bu şekilde kullanılmasına karşıyız. Biz bu baz istasyonunu istemiyoruz" diye konuştu.

Diyarbakır'da baz istasyonu, dev karpuz maketi ile kamufle edildi

ÖNCEKİ MAKETLER DE TEPKİ ÇEKMİŞTİ

Kentte daha önce karpuz içindeki çocuk ve baklava tepsisi tutan adam maketleri farklı noktalarına konulmuş ve bu durum vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılanmıştı. Söz konusu figürler, gelen tepkiler üzerine bir süre sonra kaldırılmış; üretici firmanın da eleştirileri dikkate alacak şekilde maketleri yenileyeceği belirtilmişti.

Diyarbakır'da baz istasyonu, dev karpuz maketi ile kamufle edildi

Diyarbakır'da baz istasyonu, dev karpuz maketi ile kamufle edildi

ASLAN HEYKELLİ ÇEŞME DE GÜNDEM OLDU

Bugün Kırklareli'ndeki aslan figürlü bir çeşmenin görüntüsü de sosyal medyanın en çok konuşulan konularından biri oldu.

Diyarbakır'da baz istasyonu, dev karpuz maketi ile kamufle edildi

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (8)

Haluk Özpolat:

Yav arkadaş milleti anlamak çok zor. Telefonları çekmediği zaman operatörlere ana avrat küfür ederler, baz istasyonu konulunca isyan ederler. Adamlar telefonlarınız daha iyi çeksin diye baz istasyonu koymuş, çirkin bir görüntü olmasın diye de kamufle etmişler. Derdiniz ne anlayamadım.

115
75
yanıtYanıtla
Yuksek Egitimli :

baz istasyonlari corona yayiyor. cipleri taktik. ben yaylaya yerlestim. benim vucudumdaki cipler ile bunlarin baz istasyonu iletisime gecmesin diye , gelip yaylayada diktiler. agac seklinde kamufle etmisler. bulamiyoruz. hergun onu ariyoruz. elon musk burdan sana sesleniyorum. akilli olsunlar. bill gates. sende.

yanıt2
yanıt0
Ahmet25 :

karpuz heykelinin kime ne zararı var, ayrıca karpuz heykeli niye çirkin oluyor

30
118
yanıtYanıtla
VESİLE ÇAVUŞ:

Haberi nerenizle okuyorsunuz acaba insanlar kamuflaja laf etmemiş baz istasyonuna etmişler yaydığı elektromanyetik radyasyondan dolayı sağlıklarının bozulacağının bilincindeler iyi okuyup ona göre yorum yapın bence

yanıt87
yanıt8
ahmet say:

bi avrupayı gez gör derim barcelonaya özellikle bi şehir dizaynı bi heykel gör gözün açılır belki

yanıt2
yanıt1
Selahattin Yavuz:

Günde 24 saat telefonla yat kal, sonra da baz istasyonu niye var diye şikayet et, her nimetin bir külfeti var.

yanıt5
yanıt3
Murat Kaya:

Eee ne güzel

5
14
yanıtYanıtla
ahmet say:

sanat kültürümüz mimarlarımız heykeltraşlarımız o kadar çok kaliteliki ürünleri ortada hepsinin 1900 lü yıllarda daha güzel sanat eserleri vardı ülkede

11
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title