Haberler

Diyarbakır CHP'li Beşiktaş Belediye Başkanı Hazinedar, Diyarbakır'da Iftar Açtı

CHP'li Beşiktaş Belediye Başkanı Hazinedar, Diyarbakır'da iftar açtıİSTANBUL'un CHP'li Beşiktap Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, akşam saatlerinde geldiği Diyarbakır'da, bin kişilik verdiği iftar çadırına katılarak burada iftar açtı.

CHP'li Beşiktaş Belediye Başkanı Hazinedar, Diyarbakır'da iftar açtı

İSTANBUL'un CHP'li Beşiktap Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, akşam saatlerinde geldiği Diyarbakır'da, bin kişilik verdiği iftar çadırına katılarak burada iftar açtı. CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Diyarbakır merkez DBP'li Bağlar Belediye Başkanı Birsen Kaya Akat ile birlikte katıldıldığı ftar sonrası konuşan Hazinedar, "Türkiye'nin birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğu bu dönemde Diyarbakır'dan sevgiyi büyütmek zorundayız" dedi.

Ramazan Ayı'nın ilk gününden itibaren merkez Bağlar İlçesi Batıkent Meydanı'nda kurulan çadırda her gün bin kişiye iftar yemeği veren CHP'li Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, bugün Diyarbakır'a gelerek iftarını çadırda açtı. Alkış ve tezehüratlar arasında iftar çadırına gelen Hazinedar, masalarda oturan ve ezan okunmasını bekleyen kadın, erkek vatandaşlarla tek tek yakından ilgilendi. Bir çoğuyla tokalaşan ve sohbet eden Hazinedar, küçük bir çocuğu da kucağına alarak sevdi. Çadır içerisinde konuştuğu bazı kadın ve genç kızlar, fotoğrafları çekilirken, yüzünü gizlemeye çalıştıkları görüldü. CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, CHP Diyarbakır İl Başkanı Mehmet Sayın ve merkez Bağlar Belediyesi'nin DBP'li Başkanı Birsen Kaya Akat ile birlikte özel bir televizyonun canlı yayınlanan programına katıldı. Program sonrası oluşturulan platform etrafında toplanan Diyarbakırlılarca alkışlanan Başkan Hazineder, Beştaş'tan Andolu'nun her yerine sevgi ve hizmet köprüsü kurmaya çalıştıklarını belirterek, "Beşiktaş'tan Anadolu'nun her yerine sevgi ve hizmet köprüsü kurmaya çalışıyoruz. Kendi değerlerimizi anlatmak için bunlar birer vesile. Şüphesiz bunlar milli, manevi ve çağdaş değerler. Bize her yer Beşiktaş, Beşiktaş'ın yaşam kalitesini, Beşiktaş'ın zenginliği sadece İstanbul'da değil Diyarbakır'da da olsun Anadolu'nun her yerinde de olsun. Bu değerleri büyütme el tutmadan geçiyor. El tutmanın ifadesi, ritüeli bu iftar sofralardır. İstanbul'da sahur yaptık. Diyarbakır'da erken iftar açacağım diye memnuniyet içerisine girdik ama İstanbul'da iftar açılmasına rağmen ben sadece su ile iftarımı açtım. Bağlar Belediye Başkanı, il başkanı Mehmet Sayın'a çok teşekkür ederim. Bu sofraları evlatlarıyla dolduran, bizlerle birlikte Beşiktaş iftar sofrlarına gelen Diyarbakırlı, Bağlarlı kardeşlerime çok teşekkür ederim. Biz bu sevgiyi, Diyarbakır'dan büyütmek zorundayız. Türkiye'nin bu birliğe, beraberliğe ihtiyacı var, rahmet ayı Ramazan ayı da buna vesile oldu. Bana bu talimatı veren Genel Başkanım sayın Kemal Kılıçdarodğlu ve çalışma arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum" dedi. CHP İstanbul Milletvekili Av. Sezgin Tanrıkulu da, iftar çadırının birlik ve dayanışma ile bir arada yaşama mesajı taşıdığını belirterek, "İftar çadırından daha öte anlamı var. Birlik, dayanışma ve bir arada yaşama mesajıdır. İftardan, Ramazan'dan daha öte. O nedenle bu zor günlerde dayanışma içerisinde olduğumuzu bütün Türkiye'ye göstermiş olduk. Bu çadırın altında bütün bir Kürkiye var" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Murat Hazinedar Diyarbakır Beşiktaş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title